Gigi Becali a dezvăluit cel mai mare secret al familiei sale! Are legătură cu soţia sa, Luminiţa: “Suntem rude”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 09:13
Gigi Becali a dezvăluit cel mai mare secret al familiei sale! Are legătură cu soţia sa, Luminiţa: “Suntem rude” GALERIE FOTO
Gigi Becali alături de soția lui, Luminița. Sursa foto - facebook

Gigi Becali a dezvăluit cel mai mare secret al familiei sale! Latifundiarul din Pipera este unul dintre cei mai expansivi oameni atunci când vine vorba de aparițiile în media, dar cu toate acestea și-a ținut mereu familia departe de lumina reflectoarelor. Puțină lume știe că patronul FCSB ascunde un mare secret, care a ieșit de curând la iveală. Luminița, soţia sa, este cu 12 ani mai mică decât el, și îi este verișoara de gradul trei!

Gigi Becali a dezvăluit cel mai mare secret al familiei sale!

Gigi Becali a făcut acum câţiva ani singura referire la această legătură: „Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei. Asta contează mai puțin”. Totuși acest tip de legături sunt destul de frecvente la machidoni. De remarcat că Gigi Becali și soția lui se cunosc de când el avea 26 de ani, iar ea 14. Încă de atunci familiile celor doi au pus la cale căsătoria dintre ei.

Conform site-ului sfaturiortodoxe.ro, Gigi Becali și soția lui, desi la limită cu legătura lor de rudenie, n-au încălcat absolut nicio regulă bisericească. Mai mult de atât, Gigi Becali, pare la fel de îndrăgostit de soția lui și nu ratează niciun prilej pentru a-și exprima sentimentele în public. Astfel, în urmă cu ceva timp, după ce Becali a fost chestionat în legătură cu anumite probleme de sănătate, acesta a făcut o declaraţie frumoasă despre femeia care îi stă alături de mai bine de două decenii.

Gigi Becali a dezvăluit cel mai mare secret al familiei sale! Gigi Becali și soția
Gigi Becali petrece alături de soția lui, Luminița. Sursa foto – facebook

Gigi Becali, rudă cu soția lui înainte de căsătorie

„Asa a vrut Dumnezeu, sa imi cada dintele, si mi-a cazut! Mie nu mi-e rusine, de ce sa imi fie? Mai ales ca eu sunt insurat, nu mai am nevoie sa ma insor, am o sotie pe care o iubesc foarte mult si Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rusine daca furam sau pacatuiam!”, a marturisit acesta. De remarcat că Gigi şi Luminiţa Becali au împreună trei fete: Teodora, Alexandra şi Cristina.

În urmă cu doar câteva zile, Teodora, fata cea mare a latifundiarului din Pipera s-a căsătorit. Nunta a avut loc la Palatul Snagov şi la eveniment au participat aproape 1 000 de invitați. Un milion de euro le-a dat Gigi Becali celor doi, bani pe care i-a pus într-un cont comun.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×