Giani Kiriță, singur de ziua lui, fără tort sau meniuri speciale: „Toți demenții trag la mine. Trebuie să schimb anturajul”

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/04/2020, 16:41
Giani Kiriță, singur de ziua lui, fără tort sau meniuri speciale: „Toți demenții trag la mine. Trebuie să schimb anturajul”
Giani Kiriță împlinește astăzi 34 de ani. Sursa foto: captură Kanal D

Giani Kiriță împlinește astăzi 34 de ani, însă nu se poate bucura așa cum își dorește cu adevărat de ziua sa de naștere.

Giani Kiriță, aniversare în izolare

Obișnuit cu petrecerile la care participă numeroasa gașcă de prieteni pe care o are, înconjurat de cele mai frumoase femei, anul ăsta pentru fostul dinamovist aniversarea a picat în plină pandemie de coronavirus.

Fostul concurent de la Exatlon România a intrat în direct prin videocall la Teo Show și a dezvăluit misterul vârstei sale reale.

Tatăl său l-a trecut cu dată greșită la naștere: martie, în loc de aprilie

Giani apare pe anumite pagini de Wikipedia ba că e născut în 1978, ba în 1977, ba pe 3 martie, ba pe 3 aprilie. Fotbalistul a povestit că există un sâmbure de adevăr legat de cele două date de naștere care circulă pe net, însă anul este unul singur: 1977.

„Când am ajuns în primele meciuri la Dinamo au dat un titlu că sunt un Pește născut Berbec, Tata a fost euforic la nașterea mea și, în loc să mă declare pe 3.04 m-au declarat cu 3.03. În Wikipedia e greșit anul. Sunt născut în 1977, nu în 1978”, a povestit amuzat Giani Kiriță la Kanal D.

Bărbatul spune că îi lipsesc ieșirile în oraș, însă se conformează regulilor impuse de autorități. Au intervenit în direct și colegii cu care a realizat emisiunea „Vulturii de noapte”, Cătălin Cazacu și Victor Slav să îi ureze „La mulți ani”.

Legat de prietenia cu Cazacu, Kiriță a spus în glumă: „Toți demenții trag la mine. Trebuie să schimb anturajul. Viața mea e o caterincă zi de zi”.

Întrebat dacă face ceva special de ziua lui, Kiriță și-a plâns de milă spunând că este singur singurel, dar că a pus ochii pe o vecină, pe care o vede când mai iese pe balcon.

„Ies pe balcon, beau și eu o cafea. Vizavi, iese vecina și ce crezi, la un minut-două, iese și vecinul”, a mai spus fostul dinamovist.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×