Ghicitoarele din Coreea de Nord au fost executate, după ce au fost condamnate la moarte

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/12/2018, 18:30
Ghicitoarele din Coreea de Nord au fost executate, după ce au fost condamnate la moarte
Ghicitoarele, executate în Coreea de Nord!

Autoritățile din Coreea de Nord au executat numeroase ghicitoare în ultima perioadă pentru a desfința vehement astfel de practici. Conform Daily NK, ultimele săptămâni au surprins multe tinre aduse în fața plutonului de execuție pentru a fi ucise din cauza practicilor supestițioase.

Cele care știu viitorul și vă ceea e are să se întâmplă sunt considerate o amenințare mare pentru conducătorii Coreei de Nord, unde încă este stăpân  regimul comunist și neștiința libertății.

Ghicitoare din Coreea de Nord, executate!

Femeile au fost împușcate imediat pentru practica acestei meserii, altele au fost codamnate la închisoare și mai apoi trimise în lagăre. Alte încă 6 persoane așteaptă sentințele ce le vor zgudui viața. În acest context, articolul 256 din Codul Penal al Coreei de Nord arată că: „oricine apelează la practici superstițioase pentru a face rost de bani sau alte beneficii va primi o pedeapsă cuprinsă între 1 și 3 ani de închisoare.”

Conducătorii Coreei de Nord, unde domnește regimul comunst, consideră meseria ghicitului ca fiind o activitate periculoasă la adresa sa, astfel cei care o practică au fost asupriți pedepselor grele de închisoare, în lagăre sau pedeapsa ultimă, cu moartea.

Coreea de Nord, avertismente către Statele Unite!

Coreea de Nord nu renunță la armele nucleare până când Statele Unite nu vor elimina „ameninţare nucleară” a sa, potrivit unui comunicat al Agenției Centrale Coreene de Știri, cotată de CNN. „Definiţia corespunzătoare a denuclearizării Peninsulei Coreene este eliminarea completă a ameninţării nucleare americane la adresa Coreei de Nord înainte de eliminarea capabilităţii noastre nucleare”, potrivit comunicatului.

Coreea de Nord
Coreea de Nord

La momentul actual, Statele Unite ale Americii nu dețin arme nucleare în Peninsula Coreea, pentru că au fost retrase în anul 1992. Totul a pornit de la o decizie luată de George H.W. Bush. „Dacă nu se face nici un progres până în vară, Statele Unite se vor confrunta cu o presiune substanțială la domiciliu și ar putea încerca să repornească exercițiul Ulchi Freedom Guardian”, se arată pentru Coreea de Nord. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×