Gheorghe Mărmureanu, avertisment clar după ultimele cutremure! „Africa se rupe în două!”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
26/11/2019, 14:29
Gheorghe Mărmureanu, avertisment clar după ultimele cutremure! „Africa se rupe în două!”GALERIE FOTO
Gheorghe Mărmureanu spune că România nu va fi afectată. Sursa foto - facebook

Gheorghe Mărmureanu, președinte onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului a lansat un avertisment clar după ultimele cutremure! Astfel, recenta activitate seismică din Europa care a culminat cu puternicul cutremur din Albania, cu magnitudinea 6,6 l-a pus pe gânduri pe Mărmureanu. Fostul șef INFP spune că România n-ar avea probleme, însă în Africa se pot petrece adevărate calamități.

Gheorghe Mărmureanu, avertisment clar după ultimele cutremure!

„Africa se rupe în două. Este o acţiune directă a Africii, pentru că deja acum toată lumea este acum convinsă că Africa este responsabilă de marile cutremure care au loc în Italia, de o parte şi de alta a Mării Adriatice, în Albania şi alte ţări care sunt acolo, inclusiv Serbia, Macedonia.

Tot ce pot să confirm la această oră este că aceste acţiuni ale Africii nu vor afecta România, pentru că văd că sunt numai cutremure de suprafaţă. În Vrancea avem mai mult cutremure de adâncime.

„Africa se rupe în două!”

Aceste cutremure de suprafaţă nu pot afecta falia de mare adâncime a Vrancei, care la ultimul cutremur mare de anul trecut a fost la peste 150 km.  Vom vedea  mai târziu ce se mai întâmplă. Africa împinge către nord, se rupe… O parte din ea s-a rupt deja şi acţionează prin sistemul Adria, care înseamnă Marea Adriatică.

Asta va fi o acţiune de lungă durată. Partea dreaptă se rupe şi o ia către India. Partea dreaptă a Africii, împreună cu Madagascarul vor forma un nou continent, care se va depasa către India. Vom vedea ce se mai întmplă pe partea stângă”, a declarat, Gheorghe Mărmureanu, pentru România TV.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×