Gheorghe Dincă a cedat! După 60 de ore de audieri, a povestit cu lux de amănunte la ce chinuri le-a supus pe Alexandra şi Luiza

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 14:06
Gheorghe Dincă a cedat! După 60 de ore de audieri, a povestit cu lux de amănunte la ce chinuri le-a supus pe Alexandra şi Luiza
Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor ce a făcut cu Alexandra și cu Luiza. Sursa foto: adevarul.ro

Monstrul din Caracal a cedat în fața anchetatorilor și le-a povestit cu lux de amănunte exact ce a făcut cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Cel care a reușit să smulgă de la Gheorghe Dincă detaliile înfiorătoare a fost psihologul criminalist Dorin Dumitran.

Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor ce a făcut cu Alexandra și cu Luiza

Psihologul a recunoscut că Gheorghe Dincă a fost o nucă tare, pentru care i-au trebuit, spune el, 60 de ore de audieri pentru a-l face să vorbească. Potrivit Antena 3, specialistul a dezvăluit că interogarea lui Dincă a fost o adevărată luptă, la capătul căreia unul dintre ei trebuia să cedeze. Din fericire, se pare că a cedat Gheorghe Dincă.

”Piatra de încercare a fost Caracal. Nea Gheorghe a fost ca 2 plăci metalice ruginite aflate pe fundul Mării Negre și prinse cu niște prezoane extrem de puternice. Ăsta este el. În afara celor peste 60 de ore de audieri și lupte cu el, în noiembrie a cedat. Am zis ori mor eu, ori matale. A durat foarte mult, ăsta e materialul uman”, a declarat Dorin Dumitran.

Dosarul crimelor din Caracal se pare că se apropie de final

Gheorghe Dincă s-a mai jucat cu anchetatrii și în trecut, când i-a plimbat pe coclauri pe lângă Caracal, unde spusese că a aruncat cadavrul Luizei Melencu. Tot monstrul din Caracal a spus că ar fi aruncat rămășițele Luizei Melencu în Dunăre.

Cu toate acestea, ancheta din dosarul Caracal se pare că se apropie de final, lucru confirmat și de procurorul general interimar Bogdan Licu.

„Se lucrează la rechizitoriu. Se lucrează la rechizitoriu în fază avansată, mi s-a spus. (…) La trimiterea în judecată, dosarul va fi prezentat instanţei şi, în procedura de cameră preliminară, reprezentanţii părţilor, avocaţii, pot să invoce orice consideră dânşii necesar, orice nemulţumire faţă de modul în care a fost instrumentat dosarul”, a spus Licu, după ce a avut o întâlnire cu cei din conducerea DIICOT.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×