IMAGINI BOMBĂ! Mădălina Ghenea, GOALĂ la mare! Şi-a MĂRIT bustul, iar NOILE SILICOANE i-au „EXPLODAT” pur şi simplu în văzul tuturor! Galerie FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
17/08/2016, 00:01
IMAGINI BOMBĂ! Mădălina Ghenea, GOALĂ la mare! Şi-a MĂRIT bustul, iar NOILE SILICOANE i-au „EXPLODAT” pur şi simplu în văzul tuturor! Galerie FOTO GALERIE FOTO

Mădălina Ghenea este printre puţinele vedete care nu au vorbit niciodată despre operaţiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Aşa se explică de ce nu s-a elucidat până acum misterul din jurul silicoanelor ei.

De când a devenit faimoasă au început zvonuri cum că actriţa şi-a pus implant mamar la 16 ani, în vacanţa de vară dintre clasele a 10-s şi a 11-a, ba că s-a operat la 20 ani, la câţiva ani după ce s-a mutat în Italia. Cert este că de curând şi-a modificat din nou sânii. Mădălina Ghenea este în momentul de faţă una dintre cele mai frumoase românce, iar asta nu o spun doar compatrioţii, ci şi presa internaţională.

Totuşi, este evident că nu natura a fost cea care a înzestrat-o cu buze senzuale şi bust proeminent, ci medicii esteticieni au fost cei care i-au „îmbunătăţit” imaginea. Conştientă că operaţiile estetice i-au deschis multe uşi, primind o sumedenie de oferte pentru a poza pentru diverse brand-uri de lenjerie intimă şi costume de baie, Mădălina a decis să intervină din nou în zona bustului, scrie Libertatea.

Schimbare radicală

De ceva vreme, mai precis de când a început o relaţie cu Matei Stratan, actriţa s-a schimbat aproape complet. În afara faptului că a renunţat la petreceri şi la o viaţă agitată, ca pe vremea când se iubea cu Philipp Plein, Ghenea a început să aibă mai multă grijă de întreaga ei imagine. De curând „a umblat” şi la partea estetică. Conştientă că poate mai poate obţine bani frumoşi de pe urma campaniilor pentru lenjerie intimă şi costume de baie, Mădălina a intervenit la nivelul sânilor. Dat fiind faptul că şi-a mărit bustul în urmă cu ani buni, sânii începuseră să se lase, aşa că şi-a dorit unii mai mari şi mai fermi. Alegerea a fost una de bun augur, dovadă fiind cele mai recente imagini cu ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×