Galerie FOTO! OMG, nu am mai văzut-o niciodată aşa! Mădălina Ghenea, goală-goală-goală! I s-a văzut pînă şi…

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
17/10/2015, 11:53
Galerie FOTO! OMG, nu am mai văzut-o niciodată aşa! Mădălina Ghenea, goală-goală-goală! I s-a văzut pînă şi…GALERIE FOTO

Aflată la Toronto pentru Festivalul Internaţional de Film, Mădălina Ghenea a intrat în atenţia canadienilor care par seduşi de nurii ei.

(CLICK SUS ÎN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA UN PICTORIAL ABSOLUT EXPLOZIV, GHENEA E GOALA PUSCA!!!)

Imaginile deloc cuminţi din filmul “Youth”, în care românca apare complet dezbrăcată la piscină, le-au mers direct la suflet canadienilor care au început imediat să se intereseze cine este această Mădălina Ghenea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

(CLICK SUS ÎN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA UN PICTORIAL ABSOLUT EXPLOZIV)

Şi dacă despre filmul “Youth”, în care olteanca apare alături de nume mari, precum Michael Caine şi Harvey Keitel, nu se vorbeşte prea mult la festival, despre româncă presa are numai cuvinte de laudă.

“Mai presus de toate, există sublima Mădălina Ghenea, care se dezbracă, spre încântarea noastră, şi care oferă un bun motiv pentru a merge la cinema, în cazul în care nu sunteţi sensibili la poezia directorului filmului”, notează o cronică a jurnaliştilor de la Gentside, în timp ce revista Première o descrie ca fiind o “frumuseţe diabolică”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×