Gestul total neașteptat al Monicăi Gabor, după ce a anunțat că Irinuca are nevoie de operație

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
03/08/2018, 14:47
Gestul total neașteptat al Monicăi Gabor, după ce a anunțat că Irinuca are nevoie de operație

La câteva ore după ce a postat pe un site de socializare un mesaj în care cerea ajutorul fanilor pentru fetița sa și a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor a șters mesajul publicat cu nici 24 de ore înainte. Acestă reacție i-a uimit pe prietenii ei virtuali, care nu înțeleg de ce a acționat așa.

Vedeta a explicat în mediul online că fetișa sa suferă de salazion, o boală pe care se chinuie să o trateze de aproape un an, însă fără rezultat. Se pare că Irinuca nu se poate vindeca decârt printr-o intervenție chirurgicală extrem de dificilă. Astfel, Monica Gabor i-a rugat pe fanii ei de pe rețelele de socializare să îi recomande un chirurg bun, deoarece în acest interval nu a reușit să găsească niciun medic care să își asume o astfel de operație.

Gestul total neașteptat al Monicăi Gabor, după ce a vorbit despre operația Irinucăi

La scurt timp, fostul model a șters mesajul care a alarmat toți fanii. Acum, toți se întreabă ce s-a întâmplat de fapt. Mulți au încercat să o ajute, să o îndemne spre un spital, spre un anumit doctor sau țară. “Vă recomand să o operați în China ! Sunt mult mai avansați în tehnologie și tactică / tehnică ca oricare altă țara !”, “La fel am avut si eu… La Constanța, la doctorul Moldoveanu m-am operat. Eram și însarcinată… nu am avut niciun fel de problemă. În plus, s-a vindecat foarte repede!!”, “ Însănatosire grabnică prințesei! Vlăduț, băiatul meu, este îndrăgostit de tine, este de-o seamă cu tine. Te pup, Dumnezeu sa te binecuvanteze”

Fetița lor a primit diagnosticul
Monica Gabor, cere ajutor pentru fiica ei. Apulul a fost lansat pe pagina sa de Facebook

Diagnosticul fetei

Fiica Monicai Gabor și a lui Irinel Columbeanu a fost diagnosticată, în toamna anului precedent, cu salazion. Boala reprezintă o formațiune chistică, de natură inflamatorie, ce corespunde cu creșterea de volum a unor glande din interiorul pleoapelor.

Fetița lor a primit diagnosticul
În anul 2011,după desparțirea lor,magistrații i-au dat custodia temporară tatalui ei, Irinel Columbeanu, în defavoarea mamei, Monica Gabor.

Custodia fetiței

În anul 2011,după desparțirea lor,magistrații i-au dat custodia temporară tatalui ei, Irinel Columbeanu, în defavoarea mamei, Monica Gabor. Motivul deciziei ar fi fost că, între niciunul dintre cei doi părinți și copilul în vărstă de cinci ani nu exista o legătură ”foarte puternică”, însă condițiile tatălui sunt ”preferabile”.

Pe de altă parte, judecătorii au mai ținut cont și de faptul că, pe vremea aceea, Monica Columbeanu, actuală Gabor, locuia într-un apartament din centrul Capitalei, care a fost donat de soțul acesteia, in timpul căsniciei, asa că Instanța Judecătoriei Buftea a respins cererea Monicăi Columbeanu de a i se încredința fetița.

„Instanţa observă, pe baza actelor depuse în acest stadiu, fără analiza în fond această chestiune litigioasă, că pârâtulreclamant face dovada cel puţin a aparenţei unui domiciliu stabil,pe când reclamanta pârâtă nu produce astfel de dovezi: dimpotrivă,actele depuse par a contura o situaţie de relativ provizorat”, afirmp judecătorii ilfoveni care au motivat decizia lor, în privința custodiei temporare. În plus, Irinel Columbeanu a mai depus la instanță o copie dupa un ”card de identificare”, conform căruia Modica Columbeanu ar avea un domiciliu stabil, până cel puțin în august 2011, în Los Angeles.

Biografie

Monica Gabor (30 de ani) este un fotomodel român. S-a născut la Bacău, într-o familie româno-catolică. Fostul model a fost căsătorit și are o fiică cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, alături de care a apărut în emisiunea By Monica Columbeanu. Modelul și-a terminat studiile la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×