Becali l-a sfătuit pe finul Borcea! „Să te rogi LUI, dacă vrei linişte!” După 20 de ani, dinamovistul a făcut un gest cu care şi-a suprins FAMILIA!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
22/04/2014, 08:52
Becali l-a sfătuit pe finul Borcea! „Să te rogi LUI, dacă vrei linişte!” După 20 de ani, dinamovistul a făcut un gest cu care şi-a suprins FAMILIA!

Aflat la primul Paşte petrecut în regim de detenţie, Borcea le-a mărturisit apropiaţilor, făcând referire la situaţia în care se află, dar şi la faptul că familia îi este mereu aproape: “Cu un ochi plâng, cu celălalt râd”.

Dărâmat şi cu starea de sănătate precară, ex-finanţatorul lui Dinamo a fost sfătuit, prin intermediari, de naşul Gigi Becali, aflat ca şi el în stare de arest, să creadă în Dumnezeu şi să se roage Lui, pentru că în felul acesta frica va dispărea şi o să treacă timpul foarte repede. Urmând povaţa, finul a ţinut post, a învăţat Crezul, s-a spovedit şi s-a împărtăşit după aproape 20 de ani de când n-a mai simţit că trebuie să-şi mărturisească păcatele în biserică.

A fost vizitat de întreaga familie

Borcea a stat trei ore la liturghie, a primit împărtăşania, apoi şi-a pus o dorinţă: să fie iertat. Peste câteva ore, Cristi Borcea a început să plângă. De bucurie, după ce a fost vizitat de întreaga familie.

Astfel, fosta soţie, Mihaela, alături de cei trei copii, Patrick (16 ani), Melisa şi Angelo (9 ani), dar şi actuala nevastă, Alina, au venit la Penitenciarul Slobozia încărcate cu bunătăţi. Dacă Mihaela i-a adus pască cu smântână, o prăjitură cu brânză, stafide şi portocale, friptură de miel sau ouă, Alina a venit cu drob de pui şi drob de miel, cozonac preparat de mama sa în casă şi o prăjitură cu vişine şi multă ciocolată.

Cristi Borcea a fost condamnat în “Dosarul transferurilor de fotbalişti în străinătate” la şase ani şi patru luni de închisoare.

Sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×