Gest NEAŞTEPTAT al lui Piţurcă! S-a împăcat cu Vica?

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
07/05/2014, 08:52
Gest NEAŞTEPTAT al lui Piţurcă! S-a împăcat cu Vica?

Vica a avut parte de un weekend de pomină! A sărbătorit aniversarea celor 7 ani ai fiului său, Edan, iar ziua s-a încheiat cu apariţia unui invitat surpriză, acasă la Vica!

Piţi şi-a luat rolul de familist în serios şi a petrecut alături de Vica şi fiul lor, Edan. Deşi fosta balerină a împărtăşit cu toată lumea fotografii de la ziua de naştere a fiului ei, Piţurcă nu a fost observat în nicio imagine! La o atenţie mai amănunţită, o siluetă misterioasă dintr-una din fotografii a ridicat semne de întrebare şi a făcut-o pe Vica să recunoască adevărul!

În ultima fotografie postată de Vica, se poate observa o umbră în reflexia unui cuptor cu microunde. Întrebată de identitatea siluetei misterioase, Vica a mărturisit că, la faţa locului, era prezent şi Piţi.

„Din punctul meu de vedere, eu şi Piţi ne-am împăcat. Lucrurile s-au rezolvat între timp, îţi dai seama că pe atunci îmi era foarte greu să accept faptul că el nu voia să îşi viziteze copilul. A stat cu Edan de ziua lui şi ne-am simţit minunat”, a povestit Vica la „Răi da’ Buni”.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×