INCREDIBIL! REGHE a trimis un fotbalist de la Steaua LA PSIHOLOG! A mers cu el şi femeia cu care se iubeşte! De ce a ajuns jucătorul la medic!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
26/03/2014, 08:28
INCREDIBIL! REGHE a trimis un fotbalist de la Steaua LA PSIHOLOG! A mers cu el şi femeia cu care se iubeşte! De ce a ajuns jucătorul la medic!

Gelos din cale afara, Mihai Costea a fost nevoit sa mearga la psiholog pentru a-si putea controla iesirile nervoase. Nu a facut-o din proprie initiativa, ci la indemnul lui Laurentiu Reghecampf. De asemenea, fotbalistul a fost insotit si de iubita lui.

Ramas fara echipa de o buna perioada de timp, lui Mihai Costea par sa ii mearga toate din ce in ce mai rau. Se pare ca randamentul scazut de pe teren nu a fost singurul motiv pentru care fotbalistul nu a mai fost dorit la Steaua, ci si iesirile sale nervoase. Pentru a-l tempera, Laurentiu Reghecampf chiar i-ar fi suferat lui Costea sa mearga la psiholog. Lucru pe care, spun apropiatii, l-a si facut:

El este un baiat foarte bun, iar in ciuda a ceea ce crede toata lumea, iubirea pentru Daniela il face mai linistit. Este adevarat, are un caracter puternic, greu de controlat. Stiu ca a fost la psiholog si si-a rezolvat anumite probleme interioare.

Ba chiar a luat-o si pe Daniela cu el si au facut terapie de cuplu. Mihai este exagerat de gelos, o urmarea pe iubita lui la fiecare pas, o controla. Se certau mereu din cauza posesivitatii lui exagerate. Ea si-a lasat balta cariera, numai pentru a putea fi cu el. Il iubeste foarte mult, de aceea a si acceptat lucruri pe care nu le-ar fi suportat oricine.

Stiu ca acum sunt foarte bine, este armonie intre ei, se comporta ca o adevarata familie. Ea nu mai merge in cluburi, nu se mai dezbraca pe podiumuri. Stau impreuna acasa, se plimba. Sunt ca o adevarata familie, iar psihologul i-a ajutat foarte mult” a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

Sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×