Georgian a murit pe loc, după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 de km/h. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/12/2018, 14:16
Georgian a murit pe loc, după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 de km/h. VIDEO GALERIE FOTO
Georgian, un tânăr de 19 ani din localitatea Bixad, Satu Maru, a murit pe loc

Georgian, un tânăr de 19 ani din localitatea Bixad, Satu Maru, a murit pe loc, după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 de kilometri pe oră. Accidentul s-a petrecut joi dimineață la Seini, în Maramureș. Băiatul terminase anul acesta cursurile Liceului Tehnologic ”Ioniță G. Andron” din Negrești-Oaș. Polițiștii rutieri din Maramureș susțin că tânărul ar fi avut permisul de conducere reținut. Georgian obișnuia să meargă în Baia Mare, unde avea câțiva prieteni.

De această dată, din condiții bizare, a făcut ultimul drum. Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 04:30, pe Drumul Național 1C din Seini. Băiatul se afla la volanul unei mașini marca Volo, care era înmatriculat în București. Georgian ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă dreaptă, ieșind astfel de pe șosea. Acesta a spart un gard și a spulberat peretele unei case.

Georgian a murit pe loc, după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 km/h. Băiatul de 19 ani avea permisul suspendat

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânăr. Mai mult, martorii susțin că băiatul a fost ”scos în bucăți din mașină”, din cauza forței impactului. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza teribilului accident. Totodată, medicii urmează să stabilească dacă victima ar fi avut alcoolemie.

-ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE-

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×