George Clooney, disperat de ţipetele gemenilor lui! Ce a făcut pentru a nu deranja pasagerii unui zbor!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
16/12/2017, 16:00
George Clooney, disperat de ţipetele gemenilor lui! Ce a făcut pentru a nu deranja pasagerii unui zbor!

George Clooney, protagonistul unui nou eveniment care a făcut înconjurul lumii! După ce a oferit prietenilor săi câte un milion de dolari, actorul a oferit recent câte o pereche de căşti tuturor pasagerilor unei curse aeriene! Asta doar pentru ca pasagerii să nu fie deranjaţi de ţipetele gemenilor săi! Aflat în drum spre Anglia, actorul a anticipat că gemenii săi Alexander şi Ella vor plânge şi a hotârât să ofere tuturor pasagerilor o pereche de căşti anti-zgomot, alături de o notă semnată de el şi de soţia sa, Amal, scrie joi Paris Match.

„Gemenii noştri tocmai au descoperit ţipetele! Cu speranţa ca aceste căşti vă vor face zborul mai calm”, se putea citi pe notă. Potrivit „US Weekly”, acest mic cadou a fost apreciat de călători. Şi chiar dacă micuţii nu au scos vreun urlet, rămânând tăcuţi pe toată durata zborului, unii pasageri au folosit căştile cu plăcere. Printre aceştia s-ar fi numărat şi regizorul Quentin Tarantino, aflat la bord, potrivit unei surse.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

George Clooney s-a asigurat că gemenii lui nu vor deranja pasagerii!

Şi chiar dacă această modalitate surprinzătoare de a asigura liniştea pasagerilor i-ar surprinde pe unii, ea nu poate fi comparată cu cadoul extraordinar făcut de Clooney unui număr de 14 de prieteni, cu un an înainte ca actorul să se căsătorească cu frumoasa Amal.

Acesta şi-a invitat cei mai buni prieteni în casa sa, apoi i-a oferit fiecăruia o valiză în care se aflau un milion de dolari. Actorul le-a mulţumit astfel pentru ajutorul acordat atunci când a avut nevoie, înainte de a deveni vedetă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×