George Clooney le-a dăruit prietenilor câte un milion de dolari! Ghici câţi prieteni are!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
14/12/2017, 12:40
George Clooney le-a dăruit prietenilor câte un milion de dolari! Ghici câţi prieteni are! GALERIE FOTO

George Clooney nu îi uită pe cei care l-au ajutat! Vedeta a dovedit asta în faţa prietenilor săi, care au primit de la actor câte un milion de dolari pentru că l-au ajutat atunci când a avut nevoie, înainte să devină cunoscut în toată lumea, scrie BBC.

Este vorba de 14 dintre cei mai buni prieteni ai săi, care au i-au fost alături actorului şi i-au oferit un acoperiş deasupra capului! Rande Gerber, care este un apropiat al actorului de mulţi ani, şi soţul lui Cindy Crawford, a spus că gestul surpriză al lui Clooney a avut loc în 2013.

George Clooney a oferit cadou câte un milion de dolari prietenilor săi pe 27 septembrie 2013

„Suntem un grup de tipi pe care l-am denumit ‘Băieţii’. George m-a sunat pe mine şi pe restul ‘băieţilor’ şi ne-a spus: treceţi data de 27 septembrie 2013 în calendar. Toată lumea vine la mine acasă pentru cină”, a povestit Rande.

Când grupul a ajuns la casa actorului, fiecare a găsit o valiză pe locul lui de la masă. George a început spunând: „Ascultaţi, vreau să ştiţi cât de mult aţi însemnat pentru mine şi cât contaţi în viaţa mea. Când am venit în Los Angeles am dormit pe canapelele voastre. Sunt foarte bucuros că vă am în viaţa mea şi nu aş fi ajuns unde sunt fără voi toţi”.

Când au deschis valizele, spune Rande, fiecare a găsit 1 milion de dolari în bancnote de 20 de dolari. Potrivit lui Rande, pe lângă banii oferiţi, Clooney le-a şi plătit taxele pentru anul acela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×