Descinderi la Penitenciarul Rahova! 23 de angajaţi, săltaţi pentru că băteau deţinuţii!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
07/02/2018, 18:30
Descinderi la Penitenciarul Rahova! 23 de angajaţi, săltaţi pentru că băteau deţinuţii!

Descinderi de proporţii la Spitalul Penitenciar Rahova! Directorul şi alţi 22 de angajaţi ai penitenciarul au fost ridicaţi de mascaţi, potrivit România TV. Dintre aceştia, opt au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de rele tratamente, lovirea sau alte violenţe, favorizarea făptuitorului, mărturie mincinoasă, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată, omisiunea sesizării organelor judiciare.

23 de angajaţi ai Spitalului Penitenciar Rahova au fost ridicaţi de oamenii legii şi duşi la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 într-un dosar deschis în 2015 ca urmare a unui denunţ, potrivit unor surse citate de Romania TV.

Gardieni de la Rahova reţinuţi pentru că băteau deţinuţii

În urma audierilor, procurorii au decis reţinerea pentru 24 de ore a opt angajaţi ai Penitenciarului-Spital Bucureşti Rahova, urmând ca aceştia să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

„Faţă de angajaţi din cadrul Penitenciarului-Spital Bucureşti-Rahova sunt efectuate activităţi de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente, lovirea sau alte violenţe, favorizarea făptuitorului, mărturie mincinoasă, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată, omisiunea sesizării organelor judiciare”, potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 18 iulie 2018. Zodiile pentru care se ivesc șanse de naratat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.