Veşti proaste pentru fanii Games of Thrones! Când va fi difuzat ultimul sezon!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
08/12/2017, 13:10
Veşti proaste pentru fanii Games of Thrones! Când va fi difuzat ultimul sezon!

Cel mai popular serial al tuturor timpurilor se lasă aşteptat! Sezonul al 8-lea şi ultimul al serialului „Game of Thrones”, ecranizare a seriei de romane „Cântec de gheaţă şi foc” a lui George R.R. Martin, va fi difuzat de HBO în 2019, relatează joi site-ul francez premiere.fr. Anunţul a fost făcut de actriţa Sophie Turner, care joacă rolul Sansei, într-un interviu pentru Variety.

„Am început filmările în octombrie şi am realizat 10% din producţie”, a spus actriţa. „Nu, lăsând gluma la o parte, ne rămân încă şase sau şapte luni”, a adăugat ea. Producţia este deci departe de a fi terminată şi ar urma să ia sfârşit cel mai devreme la începutul verii. Acest lucru lasă puţin spaţiu pentru o difuzare a serialului în 2018. Ceea ce a confirmat şi actriţa în timpul interviului.

Games of Thrones apare pe micile ecrane în anul 2019! Va fi difucat ultimul sezon

„Sunt cu adevărat încântată de ceea ce va urma. ‘Game of Thrones’ va ieşi în 2019. X-Men: Dark Phoenix în noiembrie 2018. Apoi, am câteva filme independente care vor fi lansate. Deci, sunt cu adevărat entuziasmată de viitor”, a spus Sophie Turner.

Interpreta Sansei Stark a anunţat astfel cu claritate lansarea în 2019 a sezonului al 8-lea al „Game of Thrones”. Ea a dezvăluit că ambianţa de pe platou este puţin specială. „Ne-am dat cu toţii seama că este sfârşitul. Când am citit scenariul ultimului sezon, toţi împreună, a fost foarte emoţionant. Pentru prima dată în istoria ‘Game of Thrones’ toată lumea era prezentă. Fiecare membru al distribuţiei era prezent sau aproape. Simţim cu toţii că ne apropiem de sfârşit. Atunci încercăm să profităm, să fim împreună mai mult, să mergem la masă împreună mai des… Să profităm de norocul nostru”, a mai spus actriţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×