Fanii au ales cel mai detestat personaj din „Game of Thrones”! Nu o să-ţi vină să crezi cine este!

Filon Stan   
în Galerie foto
08/09/2017, 00:04
Fanii au ales cel mai detestat personaj din „Game of Thrones”! Nu o să-ţi vină să crezi cine este! GALERIE FOTO

Telespectatorii au decis care este cel mai detestat personaj din sezonul 7 al serialului „Game of Thrones”, şi nu, nu este vorba despre regina Cersei Lannister.

În sezonul 7 al popularului serial „Game of Thrones” difuzat de HBO, Arya Stark se reîntâlneşte cu vechi cunoscuţi care i-au marcat destinul. S-a întâlnit cu lupul său pe care l-a pierdut, Nymeria, dar şi cu un vechi prieten pe care nu îl mai văzuse de mult: Hot Pie a cărui urmă s-a pierdut în sezonul 4 al serialului. Acesta îi spune că fratele ei vitreg, John Snow, este noul „King of the North”.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Game of Thrones! Fanii îl urăsc pe Hot Pie

Reddit, unul din site-urile cele mai active în comentarii dedicate situaţiilor şi personajelor din „Game of Thrones” a făcut o anchetă în rândul telespectatorilor care au decis în unanimitate că personajul cel mai detestat este nimeni altul decât Hot Pie.

Fanii serialului spun că dacă Hot Pie nu i-ar fi spus tinerei că Nordul a revenit sub controlul familiei Stark, Arya ar fi ucis-o pe Cersei, Jon şi echipa lui nu s-ar mai fi dus să captureze un zombi în ţinuturile sălbatice, dragonul Viseryon ar fi fost încă în viaţă, iar Zidul nu ar fi căzut. Şi întreaga suflare ar fi fost unită împotriva Regelui Nopţii.

Prin urmare, nu întâmplător Hot Pie a fost declarat cel mai detestat personaj de milioanele de fani ai serialului „Game of Thrones”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×