GALERIE FOTO&VIDEO. Delia, POZIŢII DEMENŢIALE la plajă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/08/2015, 00:00
GALERIE FOTO&VIDEO. Delia, POZIŢII DEMENŢIALE la plajă! GALERIE FOTO

După ce şi-a vopsit părul în verde, iar apoi a optat pentru ”curcubeu”, la fel ca prietena ei, Delia şi-a înnebunit fanii, arătându-şi trupul în toată splendoarea.

(CLICK SUS ÎN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU DELIA)

Deşi nu este exagerat de slabă, Delia Matache are un trup armonios şi sexy, iar admiratorii ei nu pot să nu o complimentele pentru felul în care arată. Cântăreaţa se află în vacanţă împreună cu soţul ei şi se bucură de peisaje de vis numai bune de făcut plajă. Delia a schimbar câteva costume de baie minuscule şi colorate şi a pozat în poziţii incendiare pe malul mării.

Ultima oră! ANUNŢUL ARMATEI! E OFICIAL! LOVITURĂ PENTRU MILIOANE DE ROM NI! Ce decizie a luat ARMATA!

Dezvăluiri HALUCINANTE din relaţia unui CUPLU CELEBRU al României! INSELATA după cununia civilă, a vrut SA ANULEZE nunta! 

”Cred ca-n alta viata am fost inginer constructor….si acum stiu sa fac podul”, s-a amuzat Delia, pe Facebook, acolo unde fanii i-au adresat sute de complimente şi i-au acorat mii de Like-uri.

Altfel, cântăreaţa trece printr-o perioadă în care a ales să facă schimbări dramatice în privinţa look-ului. Şi asta pentru a fi în centrul atenţiei, mai ales că şi piesele ei sunt pe val. Ca şi cum culorile din părul ei nu ar fi fost de ajuns, Delia şi-a făcut câteva fotografii în care apare cu o perucă cu codiţe, o lentilă de contact şi un cercel în nas. Imaginile, publicate pe o reţea de socializare, i-au isterizat pe fani, ale căror păreri sunt împărţite.

Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! Se vede TOT! E PERVERSA rau: „Îmi plac bărbaţii care SALIVEAZĂ după mine!”

TOPUL CELOR MAI INTELIGENTE FEMEI ÎN FUNCŢIE DE ZODIE! CINE E CEA MAI DEŞTEAPTĂ? TU PE CE LOC EŞTI?

Delia a provocat o adevărată dezbatere în urmă cu o lună, când a lansat piesa ”Da, mamă” ft. Carla’s Dreams. Cu toate acestea, piesa a strâns până acum peste 16 milioan de vizualiări pe Youtube.

Sursă: www.pagina5.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×