GALERIE FOTO. Vorbeşte 3 limbi străine şi studiază Psihologia, însă se plînge că e subestimată din cauza aspectului. Cum arată tînăra

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/12/2015, 00:00
GALERIE FOTO. Vorbeşte 3 limbi străine şi studiază Psihologia, însă se plînge că e subestimată din cauza aspectului. Cum arată tînăra GALERIE FOTO

Ashton Clarke, o tanara in varsta de 22 de ani din SUA, vorbeste trei limbi straine, este studenta la Psihologie si planuieste sa isi ia doctoratul. Cu toate acestea, se plange ca oamenii nu o iau in serios din cauza aspectului sau de „papusa”.

La 16 ani, Ashton arata ca o adolescenta obisnuita. Apoi insa, tanara a decis sa isi schimbe total look-ul, pentru a arata ca o papusa Barbie, scrie Daily Mail.

Si-a vopsit parul blond, si-a facut operatie de marire a buzelor si poarta mereu extensii si gene false. Lunar, pentru a arata asa, cheltuie 1.000 de dolari. Cu toate acestea, se plange ca oamenii nu o iau in serios si o subestimeaza din cauza aspectului.

„Poate ca nu este totul natural, dar sunt eu! Oamenii isi fac o impresie proasta despre mine cand ma vad, se asteapta sa fiu superficiala si prostuta”, povesteste Ashton.

Tanara, care este studenta la Psihologie si vorbeste spaniola si norvegiana, considera ca este o arta ceea ce face si spera ca oamenii nu vor mai avea prejudecati despre ea.

„Ma simt bine in pielea mea si sunt mandra. Machiatul este o arta. Sper sa pot arata asa cum vreau fara sa imi fac griji ca oamenii vor crede cine stie ce despre mine”, mai spune Ashton.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×