GALERIE FOTO. Virgină la 40 de ani, o actriţă îşi face reclamă pentru a-şi găsi soţ. Cum arată

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/04/2016, 00:00
GALERIE FOTO. Virgină la 40 de ani, o actriţă îşi face reclamă pentru a-şi găsi soţ. Cum arată GALERIE FOTO

O actriţă care a ajuns să fie încă virgină la vârsta de 40 de ani a decis să închirieze un panou publicitar imens pentru a îşi găsi soţ. Reclama a fost dată jos de poliţie, care acum a demarat o anchetă.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO       

Actriţa Aranya „Pui” Pathumthong, din Thailanda, a închiriat un panou imens în capitala Bangkok, pentru a îşi face reclamă în încercarea disperată de a-şi găsi un partener. Femeia de 40 de ani, care susţine că e virgină, a recurs la acest gest după ce nu a reuşit să găsească pe cineva prin intermediul agenţiilor şi aplicaţiilor matrimoniale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pe panou, Aranya apare cu un decolteu generos, întinsă pe jos, cu o privire lascivă. Deasupra ei apare scris „Te vreau”. Pe panou stă scris şi numărul ei de telefon, dar şi „Am 40 de ani şi sunt virgină. Vreau să am parte de sex înainte să mor”.

Aranya, o actriţă de mâna a doua care ar avea de fapt 45 de ani, a declarat că panoul nu e o glumă, scrie click.ro.

Poliţia nu a fost deloc amuzată de gestul femeii şi a amendat agenţia care a realizat panoul. Mai mult, a cerut ca reclama să fie dată jos şi intenţionează să o interogheze pe actriţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×