CE TRANSFORMARE! Doamne, cum arată acum Sandra Izbaşa, cea mai frumoasă gimnastă a României! A crescut şi este O FEMEIE cu forme uluitoare! GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
12/08/2016, 00:00
CE TRANSFORMARE! Doamne, cum arată acum Sandra Izbaşa, cea mai frumoasă gimnastă a României!  A crescut şi este O FEMEIE cu forme uluitoare! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Sandra Izbaşa s-a retras din activitatea competiţională la începutul acestui an. Gimnasta a renunţat la cariera de sportivă pentru a se dedica altor proiecte.

CLICK PE IMAGINILE DE MAI SUS PENTRU A VEDEA IMAGINI HOT CU GIMNASTA SANDR IZBAŞA!

„Am decis să mă opresc aici în drumul catre Rio. Antrenorii mi-au spus că e în regulă, au fost de acord cu decizia pe care am luat-o. Îmi pare rău că nu am putut să fac parte din echipă, dar în acelaşi timp le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, care mi-au fost alături în toată perioada asta.

Dupa cum ştim, gimnastica se ghidează după un cod de punctaj, acest cod de punctaj în momentul de faţă pe mine nu mă avantajează atît de mult, ar fi trebuit să fac patru aparate ca să pot să intru în echipă. Nu am reuşit să fac acest lucru. Mă mulţumesc cu rezultatele pe care le-am avut în atîţia ani de gimnastică de înalta performanţă”, declara sportiva în momentul retragerii.

Pe lângă rezultatele şi aprecierile sale obţinute pe plan profesional, Sandra a fost considerată şi cea mai frumoasă gimnastă a României.

Acum, ea nu mai este o fetiţă fragilă, aşa cum era cînd s-a apucat de gimnastică. Sandra este acum o femeie superbă, care are mii de prieteni pe reţelele de socializare. Fiecare poză postată de ea primeşte numeroase aprecieri, trupul tras prin inel fiind şi acum un magnet pentru fani!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×