GALERIE FOTO. VEDETA cu cel mai frumos posterior din România

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/10/2015, 17:20
GALERIE FOTO. VEDETA cu cel mai frumos posterior din România GALERIE FOTO

Fashion icon, artistă, mamă. Corina Bud reuşeşte să surprindă mereu cu muzica, apariţiile şi show-urile ei. Invariabil, în toate manifestările artistice, Corina te lasă fără cuvinte cu frumuseţea şi sex-appeal-ul ei. (CLICK SUS IN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Mesaje jucăuşe, muzică pe gustul tuturor, show-uri extravagante şi un look în continuă schimbare. Acestea sunt elementele definitorii ale personalităţii artistice a Corinei Bud, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi. Iar un adevărat entertainer profită de toate atuurile şi dă tot ce are mai bun pentru publicul său, nici Corina nu ezită să facă exact acest lucru. Este şi motivul pentru care cântăreaţa lasă la vedere darurile cu care a înzestrat-o Mama Natură.

Cu un păr bogat, un zâmbet copilăros şi seducător deopotrivă şi un trup bine proporţionat, solista reuşeşte să te facă să nu te mai saturi admirând-o. Fundul ei însă te face să nu o mai poţi privi în ochi pe cântăreaţa, mai ales în imaginile în care apare în costume de baie. Acelaşi posterior l-a făcut pe Andrei Gheorghe să strige exaltat la una dintre ediţiile anilor trecuţi ale Premiilor MTV Music Awards: ”Îmi place fundul tău!”.

Perfect rotund, bombat, tonifiat, cântăreaţa are cel mai apetisant posterior, făcându-le cu uşurinţă concurenţă colegelor de breaslă mult mai tinere decât ea, în ciuda faptului că este mămica unui băieţel de 6 ani. Conştientă de această calitate, vedeta postează pe paginile ei de socializare imagini în care îşi etalează cu îndrăzneală frumuseţea, făcând deliciul fanilor.

Cum îşi menţine Corina fundul tonifiat?

A exclus din alimentaţie carbohidraţii şi dulciurile şi şi-a îndreptat atenţia către regimul raw-vegan, de care nu abuzează, însă pe care îl urmează periodic. Vedeta are grijă să nu piardă lupta cu gravitaţia când vine vorba de trupul eu frumos şi face multă mişcare. Nu merge foarte des la sală, însă dansează foarte mult, se plimbă cu bicicleta şi adoră să facă kangoo jumps, activităţi care îi menţin posteriorul sexy.

Sursă: www.unica.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×