GALERIE FOTO. În urmă cu doi ani era bărbat, iar acum este o femeie care pozează în lenjerie intimă. Uite cum arată Andreja

Iuliana Spirache   
în Hotnews
01/04/2016, 00:06
GALERIE FOTO. În urmă cu doi ani era bărbat, iar acum este o femeie care pozează în lenjerie intimă. Uite cum arată Andreja GALERIE FOTO

Chipul ei a ajuns sa fie unul dintre cele mai apreciate din industrie. Mai mult, dupa ce si-a facut schimbarea de sex, Andreja Pejic a inceput sa pozeze si in lenjerie intima.

Andreja este primul model transsexual care a aparut in Vogue, in mai 2015, dar si primul model transsexual care a devenit imaginea unei companii de cosmetice, Make Up Forever.

Succesul ei a inceput inca de pe vremea in care era barbat – chipul androgin i-a adus notorietate si multe contracte importante, iar designerii au ales-o sa defileze pentru ei, atat in haine de barbat, cat si in tinute feminine.

Dupa cativa ani in industrie, ea a decis sa mearga pana la capat cu schimbarea de sex. In septembrie 2014, ea si-a facut schimbarea de sex si si-a schimbat numele din Andrej in Andreja. Acum, tanara a inceput sa pozeze si in lenjerie intima fara retineri.

Sursă: stirileprotv.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×