DETALIUL INTIM lăsat să se vadă la oră de maximă audienţă! Călinescu: „Am uitat cum mă cheamă, am făcut pe mine!”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/02/2017, 20:23
DETALIUL INTIM lăsat să se vadă la oră de maximă audienţă! Călinescu: „Am uitat cum mă cheamă, am făcut pe mine!” GALERIE FOTO

Tatiana Kundik a reuşit performanţa de a lăsa şi publicul, dar şi pe juraţii de la ”Românii au talent”, fără răsuflare. Dansul ei pe sfoară a uimit pur şi simplu de toată lumea.

Tatiana Kundik este o ucraineancă de 31 de ani, pe cât de frumoasă pe atât de talentată. În momentul în care a urcat pe scenă în sală s-a făcut linişte. Extrem de frumoasă şi senzuală, concurenta a prezentat un număr inedit de acrobaţii pe sfoară, executând perfect elemente foarte dificile. Totodată, ea a reuşit să atragă atenţia şi cu tatuajele ei, în cele mai intime zone, pe coapse, sau pe braţe!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea IMAGINILE!     

„Am paralizat, am uitat cum mă cheamă, am făcut pe mine. De ce viaţa e atât de nedreaptă. Mâine părăsesc România pentru Kiev. Mi s-o făcut pielea de portofel. S-a dus dracu şi întinsul rufelor pe frânghie. Trăieşti precum toată lumea? Mănânci? Dormi? Bei apă? Transpiri?”, a spus Calinescu.


Romanii au talent 2017: Tatiana Kundik – Acrobatii pe sfoara pe romaniiautalent.protv.ro

Acrobaţiile ei pe sfoară au sfidat pur şi simplu gravitaţia, iar Andi Moisescu a ţinut morţiş să meargă pe scenă şi s-o atingă, asta desigur, după ce i-a cerut permisiunea. ”Am vrut să te ating să mă asigur că nu este pe scenă o hologramă”, a spus Andi Moisescu după ce i-a pupat mâna Tatianei Kundik.

Dupa un moment extraordinar, Tatiana a fost rasplatita cu 4 DA.

Închide ×