DETALIUL INTIM lăsat să se vadă la oră de maximă audienţă! Călinescu: „Am uitat cum mă cheamă, am făcut pe mine!”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/02/2017, 20:23
DETALIUL INTIM lăsat să se vadă la oră de maximă audienţă! Călinescu: „Am uitat cum mă cheamă, am făcut pe mine!” GALERIE FOTO

Tatiana Kundik a reuşit performanţa de a lăsa şi publicul, dar şi pe juraţii de la ”Românii au talent”, fără răsuflare. Dansul ei pe sfoară a uimit pur şi simplu de toată lumea.

Tatiana Kundik este o ucraineancă de 31 de ani, pe cât de frumoasă pe atât de talentată. În momentul în care a urcat pe scenă în sală s-a făcut linişte. Extrem de frumoasă şi senzuală, concurenta a prezentat un număr inedit de acrobaţii pe sfoară, executând perfect elemente foarte dificile. Totodată, ea a reuşit să atragă atenţia şi cu tatuajele ei, în cele mai intime zone, pe coapse, sau pe braţe!

 CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea IMAGINILE!     

„Am paralizat, am uitat cum mă cheamă, am făcut pe mine. De ce viaţa e atât de nedreaptă. Mâine părăsesc România pentru Kiev. Mi s-o făcut pielea de portofel. S-a dus dracu şi întinsul rufelor pe frânghie. Trăieşti precum toată lumea? Mănânci? Dormi? Bei apă? Transpiri?”, a spus Calinescu.


Romanii au talent 2017: Tatiana Kundik – Acrobatii pe sfoara pe romaniiautalent.protv.ro

Acrobaţiile ei pe sfoară au sfidat pur şi simplu gravitaţia, iar Andi Moisescu a ţinut morţiş să meargă pe scenă şi s-o atingă, asta desigur, după ce i-a cerut permisiunea. ”Am vrut să te ating să mă asigur că nu este pe scenă o hologramă”, a spus Andi Moisescu după ce i-a pupat mâna Tatianei Kundik.

Dupa un moment extraordinar, Tatiana a fost rasplatita cu 4 DA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×