GALERIE FOTO. A urcat pe podiumul show-urilor Victoria’s Secret, dar a fost obligată să slăbească. Tînăra arată spectaculos

Iuliana Spirache   
în Hotnews
10/04/2016, 18:30
GALERIE FOTO. A urcat pe podiumul show-urilor Victoria’s Secret, dar a fost obligată să slăbească. Tînăra arată spectaculos GALERIE FOTO

Intre anii 2008 si 2013, Erin Heatherton a urcat pe podiumul show-urilor Victoria’s Secret si a prezentat cele mai sexy compleuri de lenjerie intima. Chiar si asa, silueta ei a fost intens criticată.

Acum, ca nu mai are contract cu brand-ul, blonda superba a facut cateva dezvaluiri surprinzatoare. De pilda, ca in 2012 si 2013, reprezentantii Victoria’s Secret i-au spus ca, daca nu slabeste, nu mai poate participa la show-ul anual.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

„Ma uit in urma acum si nu-mi vine sa cred ca mi-au cerut asta. Ajunsesem sa merg de cate doua ori pe zi la sala si tot nu reuseam sa mai slabesc”, a spus Erin.

Ea a mai povestit ca imediat dupa spectacolul din 2013, a decis sa renunte la parteneriat tocmai pentru ca s-a simtit constransa, presata si rusinata de exemplul pe care il ofera tinerelor din intreaga lume: „Nu puteam sa mai ies si in public si sa ma laud cu silueta mea. Nu puteam sa mai sustin ca e simplu sa arati asa in conditiile in care ma chinuisem atat de mult”.

Tot Erin a povestit ca, in perioada in care lucra pentru Victoria’s Secret, ajunsese sa se simta foarte prost in propria piele: „Am intrat in depresie pentru ca munceam atat de mult si mi se pare ca fara vreun rezultat. Simteam ca silueta mea nu ma mai asculta. Ajungeam acasa, vedeam mancare si ma gandeam ca poate ar fi mai bine sa nu mai mananc”.

Acum, blonda s-a asociat cu mai multe brand-uri care incurajeaza increderea de sine si vrea sa fie un exemplu pentru tinerele care o admira. Ea a recunoscut ca are complexe si ca le intelege pe doamnele si domnisoarele carora le e greu sa se accepte asa cum sunt.

Sursă: perfecte.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×