GALERIE FOTO / Un celebru model, în ipostaze incendiare pe plajă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/03/2015, 17:05
GALERIE FOTO / Un celebru model, în ipostaze incendiare pe plajă GALERIE FOTO

Este o blondă de infarct, care ştie că arată demenţial. A făcut furori pe o plajă, unde şi-a arătat posteriorul toată splendoarea şi în poziţii care au făcut ca imaginaţia bărbaţilor să o ia razna.

Ana Braga este un model şi actriţă din Brazilia, în vârstă de 29 de ani.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vedeta se află în vacanţă la Miami, SUA, unde se bucură din plin de soare şi de nisipul fierbinte. Pe plajă, Ana Braga a stârnit adevărate fantezii, afişându-şi trupul în toată splendoarea, în special fundul care este de nota 10 plus. Ferm, bombat şi apetisant, fără pic de celulită, posteriorul braziliencei i-a făcut pe bărbaţi să înghită în sec şi pe femei să moară de invidie.

VEZI POZELE ÎN GALERIA FOTO DE SUS

Mândră de posteriorul pe care îl are, blonda a ales ţinute de plajă care să-i pună şi mai tare în valoare fundul.

Ana Braga a adoptat costume de baie din două bucăţi, cât mai minuscule. Bikinii au fost fost aleşi astfel încât să îi evidenţieze fesele perfecte. Chiloţii de baie ai divei, de diverse culori, au avut doar o ţă între fese, astfel că fundul de infarct a fost o adevărată atracţie pe plaja din Miami.

sursa: spynews.ro

 

Închide ×