GALERIE FOTO. Tranformarea totală a finalistei cu vocea de aur de la „Românii au Talent”! A slăbit 50 kg şi şi-a pus silicoane

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/04/2016, 15:18
GALERIE FOTO. Tranformarea totală a finalistei cu vocea de aur de la „Românii au Talent”! A slăbit 50 kg şi şi-a pus silicoane GALERIE FOTO

Alina Dincă a cucerit pe loc cu vocea ei, publicul spectator de la ’’Românii au talent’’, unde a ajuns până în finală. Însă, după cum ea susţine, nu doar talentul este necesar pentru o carieră în industria muzicală, ci şi imaginea pe care o înfăţişezi joacă un rol important.

’’Pentru că eram grasă eram marginalizată. Lumea nu îmi dădea credibilitate. Îmi spuneau că trebuie să fac ceva să slăbesc cât mai repede. Mă simţeam inutilă’’, ne-a mărturisit.

Sătulă să tot fie umilită şi să nu prezinte încredere, Alina s-a hotărât să treacă pragul medicului pentru a-şi tăia stomacul. ’’Am zis că trebuie să fac o schimbare. După ce mi-am tăiat stomacul o lună de zile mâncam doar pasat. Nu aveam voie să mânânc nimic solid. Mai mult ciuguleam decât să mănânc. Mai luam o lingură de supă, mai mâncam puţin piure. Abia după patru săptâmâni am început să mânânc normal’’, şi-a adus aminte Alina, pentru revista Spy. Nimic nu pare însă mai frumos decât să ştii că după ce te chinui, ajungi în sfârşit să încapi în hainele mult dorite şi capeţi încredere în tine. Unde mai pui că toate privirile sunt aţintite asupra ta, iar oamenii se uită admirativ la tine.

’’Am pornit de la 110 kg în anul 2015, purtam XXL, iar acum am 60 de kg şi pot încăpea în măsura S. Mă complimentează toată lumea şi mă simt foarte bine în pielea mea’’, a completat Alina. Iar dacă vă imaginaţi că, pentru a se menţine la 60 de kg, ţine vreun regim strict, ei bine lucrurile nu stau nici pe departe aşa. Mânâncă ce doreşte la orice oră doreşte. ’’Şi să vreau să mănânc mult, dar nu pot. După operaţie iau câteva înghiţituri şi gata. Cumpără iubitul meu o shaorma şi mai mult de 4 guri eu nu iau. Atât pot să mănânc eu. Nici vorbă să ţin vreun regim pentru că nu am nevoie’’, a mărturisit. Odată cu pierderea celor 50 de kg, pielea şi sânii au avut cel mai mult de suferit, aşa că a decis să facă ceva în privinţa aceasta. ’’Am fost la doctor şi mi-am pus silicoane. Nu au fost o fiţă, ci un must. Mă uitam în oglindă şi vedeam cum sânii mei nu mai erau cei de altădată. Îţi dai seama după ce am slăbit atât cum arătam. Avem mare nevoie de o intervenţie’’, a declarat Alina pentru Spy.

Viaţa ei s-a schimbat complet după cele 50 de kg pe care le-a dat jos. Dacă înainte lumea îi cerea să slăbească şi o privea urât, acum băieţii întorc capul după ea şi chiar o fluieră atunci când trece pe stradă. Totuşi, în afară de familie care a susţinut-o tot timpul, iubitul ei a fost cel care mereu a motivat-o şi a crezut în ea şi când a avut 110 kg şi acum când are 60 de kg. În urmă cu cinci ani, Alina a participat la ’’Românii au talent’’ unde a ajuns până în finală, dar nu a câştigat trofeul. În prezent oferă lecţii de canto celor din echipa lui Smiley de la concursul de talente ’’Vocea României’’şi se pregăteşte de lansarea unei noi piese. Cu un bust nou, cu mai puţine kilograme, cântăreaţa ţinteşte să ajungă cât mai sus.

sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×