GALERIE FOTO. Bărbaţii sînt FERMECAŢI de chipul ei, dar cînd îi văd şi restul corpului O OCOLESC. Cum arată modelul

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/12/2015, 00:00
GALERIE FOTO. Bărbaţii sînt FERMECAŢI de chipul ei, dar cînd îi văd şi restul corpului O OCOLESC. Cum arată modelul GALERIE FOTO

Desi fata ar fi ajutat-o sa ajunga pe cele mai ravnite podiumuri, Rosie Mercado ascundea un “mic secret”, din cauza caruia i-au fost inchise toate usile agentiilor de modeling.

Acestea primisera doar o poza de tip portret, promitatoare, dar cand au aflat cat cantarea tanara, nici nu au vrut sa auda. La acea vreme, modelul plus-size si mama a trei copii ajunsese sa cantareasca aproximativ 190 Kg.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO

Desi fata ar fi ajutat-o sa ajunga pe cele mai ravnite podiumuri, Rosie Mercado ascundea un “mic secret”, din cauza caruia i-au fost inchise toate usile agentiilor de modeling. Acestea primisera doar o poza de tip portret, promitatoare, dar cand au aflat cat cantarea tanara, nici nu au vrut sa auda. La acea vreme, modelul plus-size si mama a trei copii ajunsese sa cantareasca aproximativ 190 Kg.

Aceasta a marturisit pentru revista People ca nu avea “ o relatie prea buna cu mancarea”, dar cosmarul a inceput in momentul in care fiul ei a fost diagnosticat cu o usoara paralizie cerebrala, iar relatia cu sotul s-a destramat.

Pentru o perioada, incepuse sa se resemneze cu faptul ca va suferi toata viata de obezitate.“ Era normal sa ma gandesc dinainte daca voi incapea la masa, nu puteam merge la cinema, la Dinseyland – a trebuit sa angajez o bona pentru copii, intrucat eram prea grea pentru a ma plimba” .

Momentul in care Mercado a decis ca trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru viata ei a fost cand un angajat al unei companii aeriene a anuntat in fata tuturor pasagerilor, intr-un mod “nepoliticos”, ca este nevoita sa cumpere un al doilea bilet, deoarece primul nu era de ajuns.

Modelul a inceput o dieta regulata, combinata cu exercitii militare, alergari, box, cursuri de yoga si nu a mai vrut sa auda de fast-food. In 2 ani, aceasta a reusit sa slabeasca 95 Kg si a marturisit ca “totul se rezuma la obisnuinta de a manca”.

Dupa ce a reusit sa dea jos jumatate din greutate, aceasta a inceput sa-si reia activitatea de model plus-size, iar acum o puteti vedea in campania de sarbatori a brandului plus-size Igigi.com . Un alt avantaj imens pe care aceasta il marturiseste este abilitatea de a putea avea grija si a se juca cu cei trei copii de 8, 9 si 15 ani. Dupa ce calitatea vietii a crescut semnificativ, aceasta declara pentru People : “ Acum ma simt mult mai increzatoare. Sunt exact unde trebuie sa fiu”.

sursa: perfecte.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×