GALERIE FOTO. Topul celor mai sexy sportive olimpice din toate timpurile. Cine a fost aleasa pentru România

Mirela Apostol   
în Monden
01/06/2016, 08:57
GALERIE FOTO. Topul celor mai sexy sportive olimpice din toate timpurile. Cine a fost aleasa pentru România GALERIE FOTO

Odata la 4 ani, cei mai mari atleti din lume se intalnesc pentru a participa la Jocurile Olimpice. Un lucru interesant la Olimpiada este sa urmaresti probele feminine. Nu conteaza daca e vorba de hockey sau fotbal, intotdeauna vei avea ocazia sa vezi unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Iata o lista cu cele mai frumoase femei care au participat vreodata la Jocurile Olimpice, conform The Richest.

Caroline Wozniacki

In varsta de 25 ani, frumoasa atleta inca nu a castigat o medalie la Jocurile Olimpice. Ea este un fost “numarul 1” al tenisiului mondial dar asta nu a ajutat-o sa obtina o medalie olimpica.

Julia Mancuso

Julia Mancuso a castigat medalia de aur la slalom urias de la Jocurile Olimpice de iarna Torino din 2006. Ea a mai adaugat medalii de argint la Vancouver in 2010. Frumoasa americanca si-a dovedit tenacitatea, dupa ce a trebuit sa treaca printr-o interventie chirurgicala complicata si, cu toate acestea, ea a continuat sa fie de success in ciuda procesului lung de recuperare.

Maria Sharapova

Maria Sharapova este fostul numarul 1 al tenisului mondial. In prima sa aparitie la Jocurile Olimpice de la Londra, in 2012, a castigat o medalie de argint. Nimeni nu a invinovatit-o pentru infrangerea din finala deoarece a jucat impotriva Serenei Wiliams. Sharapova a câ?tigat peste 285 milioane $ în cariera ei de tenis profesionist si timp de 11 ani consecutiv, revista Forbes a numit-o cea mai bine paltita atleta din lume.

Alex Morgan

Alex Morgan pe cat este de talentata, pe atat este de sexy. Ea a devenit rapid unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din lume. In anul 2012 ea a fost numita jucatorul de fotbal al anului in SUA. In varsta de 26 de ani, ea a marcat golul victoriei impotriva Canadei, in semi-finala Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. Ea a terminai Olimpiada cu 3 goluri inscrise si cu o conttributie importanta la jocul echipei.

Antonija Misura

In varsta de 27 de ani, Antonija Misura este o jucatoare de baschet. Ea este membru al echipei nationale de baschet din Croatia si inca nu a castigat nicio medalie la jocurile olimpice. Pe teren ea este recunoscuta pentru jocul sau agresiv. Frumusetea ei a adus-o in atentia presei iar ea considera acest lucru ca fiind magulitor si enervant in acelasi timp.

Heather Mitts

Heather Mitts, in varsta de 37 de ani, este un sexy star al fotbalului. Ea a castigat 3 medalii de aur ca membru al echipei nationale a Statelor Unite ale Americii in 2004, 2008 si 2012. Deasemenea, a fost votata “Cea mai sexy femeie atlet”.

Amanda Beard

Amanda Beard este una dintre cele mai de succes inotatoare din istoria olimpica a Americii si de asemenea se intampla sa fie si foarte sexy. In varsta de 37 de ani, inotatoarea a castigat 7 medalii dintre care 2 de aur. Deasemenea, a fost votata inotatorul American al anului in 2 ocazii.

Lindsey Vonn

Lindsey Vonn este o blonda superba in varsta de 31 de ani, care a castigat doua medalii la Jocurile Olimpice din Vancouver 2010. Ea a castigat medalia de aur la ciclism montan si medalia de argint la super-slalom. Este prima femeie de origine Americana care a castigat medalia de aur la proba de ciclism montan. Lindsey a castigat doar aceste doua medalii deoarece nu a mai putut concur in urma unor accidentari.

Natalie Coughlin

Natalie Coughlin este o masinarie de castigat medalii. Ea are un total de 12 medalii olimpice, 3 dintre acestea fiind de aur si este la egalitate cu Dara Torres ?i Jenny Thompson, pentru cele mai multe medalii castigate vreodata de un american de sex feminin. In varsta de 33 de ani, inotatatoarea a castigat 6 medalii in 2008 la Beijing, devenind prima femeie din istoria Americii care a castigat mai multe medalii intr-o singura etapa a Jocurilor Olimpice. Ea este, de asemenea, prima femeie care a castigat vreodata la proba de 100 de metri spate, medalie de aur, de doua ori consecutiv.

Ellen Hoog

In varsta de 30 ani, sportiva a castigat 2 medalii de aur consecutive la hochei. Ellen a debutat cu echipa nationala a Tarilor de Jos in anul 2004. In anul 2012, ea a devenit primul jucator de hochei care a inscris un gol castigator dintr-o lovitura de pedeapsa intr-un meci foarte important din campionat. Asta s-a intamplat in timpul finale impotriva Noii-Zeelande.

Christina Vukicevic

Christina Vukicevic este o stea a atletismului cu obstacole, care provine din Norvegia. In varsta de 28 ani, ea inca nu a castigat o medalie la Jocurile Olimpice dar la Olimpiada din 2008 a stabilit un nou record personal de 13, 05 secunde pentru proba de 100 metri. Ea isi imbunatateste in mod constant performantele dar nu are nevoie de nicio ajustare cand vine vorba de aspectul sau fizic.

Annette Gerritsen

Daca o vezi pe Annette Gerritsen in timpul competitiei aproape ca nu observi cat de frumoasa este. Asta pentru ca tinutele pe care ea le poarta atunci cand castiga medalii la curse de patinaj viteza nu sunt tocmai cele mai revelatoare. Dar, daca arunci o privire la numarul din ianuarie 2011 al revistei FHM din Tarile de Jos, vei vedea ce femeie superba este desi are varsta de 30 de ani. Ea a castigat o medalie de argint la Vancouver, la Jocurile Olimpice din 2010. Nativa din Olanda, a castigat de asemenea doua Campionate Mondiale.

Leryn Franco

Aceasta atleta in varsta de 34 de ani este absolut superba. Specialitatea ei este aruncarea sulitei dar, desi a participat de 2 ori la Jocurile Olimpice, nu a reusit sa castige nicio medalie.

Melanie Adams

Melanie Adams este cea mai sexy saritoare cu prajina din lume! In varsta de 27 ani, originara din Australia, a participat in anul 2012 la Jocurile Olimpice de la Londra. Dupa aceasta aparitie, a fost votata cel mai sexy sportiv care a participat la Jocurile din 2012.

Catalina Ponor

Catalina Ponor este o bruneta de 28 de ani din Romania care a castigat 3 medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. Ea a mai castigat inca doua medalii (argint si bronz) la Londra, in 2012. Catalina s-a retras din competitie in anul 2007 din cauza unei accidentari dar a revenit in 2012, in speranta de a mai castiga inca o medalie la Jocurile Olimpice. Sa speram ca atunci cand cariera ei in gimnastica se va termina se va orienta spre o cariera de model, Catalina avand un corp foarte frumos sculptat.

Sursa: perfecte.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×