GALERIE FOTO. Surpriză! Pe Adelina Pestriţu o cunoaşte toată ţara, dar ştii cum arată mama ei?

Ionuţ Cataramă   
în Monden
16/09/2016, 12:36
GALERIE FOTO. Surpriză! Pe Adelina Pestriţu o cunoaşte toată ţara, dar ştii cum arată mama ei? GALERIE FOTO

In timp ce fiica ei e cunoscută de o ţară intreagă, mama Adelinei Pestriţu nu şi-a schimbat deloc stilul de viaţă. Femeia, care spune că e foarte mandră de fiica ei, şi-a păstrat locul de muncă la o tarabă din staţiunea Rucăr, judeţul Argeş.

Celebritatea fiicei ei nu i-a schimbat deloc viaţa, ci a rămas la fel de modestă. E vorba de mama Adelinei Pestriţu care, în fiecare weekend, se trezeşte cu noaptea-n cap şi pleacă de la Câmpulung Muscel, unde locuieşte, către Rucăr.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ionela Pestriţu câştigă bani vânzând haine la o tarabă, în bazarul din staţiune. Femeia îşi cară singură marfa cu un Logan, apoi îşi instalează cortul în care vinde îmbrăcămintea. Ceilalţi vânzători din zonă o cunosc pe Ionela, dar spun că femeia nu se foloseşte deloc de celebritatea fiicei ei.

”Ea recunoaşte că e mama Adelinei, dar nu se laudă cu asta, fiecare îşi vede de viaţa ei”, spune o vânzătoare din zonă.

În acelaşi timp, fosta soacră a lui Liviu Vârciu încearcă să nu iasă prea mult în evidenţă.

„Sunt mama Adelinei şi sunt foarte mândră de ce face fiica mea, dar mai mult nu vreau să discut despre asta”, a declarat Ionela Pestriţu.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×