GALERIE FOTO. Stewardese în bikini. O miliardară excentrică a înfiinţat o companie aeriană pe placul tuturor bărbaţilor

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/03/2016, 00:00
GALERIE FOTO. Stewardese în bikini. O miliardară excentrică a înfiinţat o companie aeriană pe placul tuturor bărbaţilor GALERIE FOTO

Nguyen Thi Phuong Thao a făcut primul milion la vârsta de 21 de ani din comerţul cu faxuri şi latex. La distanţă de aproape un sfert de secol, ea este gata să devină prima femeie miliardar din Asia de Sud-Est, iar unul dintre factorii care au contribuit este faptul că stewardesele din avioanele sale poartă costume inedite şi de multe ori sunt îmbrăcate doar în bikini.

Odată cu listarea la bursă a companiei, Thao va avea o avere estimată la 1 miliard de dolari, potrivit indexului Bloomberg. Astfel ea va fi prima femeie din Vietnam care va atinge acestă performanţă. Majoritatea averi sale provine din acţiunile de la compania aeriană, VietJet şi din acţiunile de la Dragon City, un proiect de dezvoltare imobiliară de 65 de hectare din Ho Chi Minh City, scrie  businessmagazin.ro.

„Nu mi-am calculat niciodată averea. Eu mă concentrez pe găsirea ideilor care să ducă la creşterea companiei, cum să câştig o cotă de piaţă mai mare şi cum să măresc salariile angajaţilor”, a declarat femeia de afaceri.

VietJet este cunoscută pentru stewardesele sale tinere şi frumoase ce poartă bikini la zborurile inaugurale către destinaţii exotice, cu plaje şi soare. Femeile chiar apar şi într-un calendar al companiei. „Nu ne deranjează asocierea cu bikini. Dacă asta face oamenii fericiţi, atunci şi noi suntem fericiţi”, a spus ea.

„Trebuie să conduci şi să iei riscuri calculate. Ca o femeie de afaceri, eu am o responsabilitate de a contribui la dezvoltarea economiei şi să provoc schimbări pozitive în ţară şi în societate”, a spus Thao.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×