GALERIE FOTO / Soţia lui Donald Trump, bomba sexy care ar putea deveni Prima Doamnă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/02/2016, 00:00
GALERIE FOTO / Soţia lui Donald Trump, bomba sexy care ar putea deveni Prima Doamnă GALERIE FOTO

Faceţi cunoştinţă cu doamna Trump, un fotomodel slovenian, în vârstă de 45 de ani, care este soţia unuia dintre cei mai controversaţi candidaţi la preşedinţia Statelor Unite. Deşi a fost de multe ori acuzată că s-a căsătorit cu republicanul Donald Trump din interes, femeia susţine că a fost foarte atrasă de „mintea” acestuia.

Melania este un fotomodel de origine sloveniană şi actuala soţie a lui Donald Trump, conform Daily Mail. Se pare că doamna Trump a fost înainte amanta mai multor bogătaşi americani, iar acum aceasta ar putea avea şansa de a fi soţia preşedintelui statelor Unite, dacă Donald Trump câştigă alegerile.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

Deoarece este mai tânără cu 24 de ani decât Donald Trump, Melania a fost mereu subiectul criticilor care o acuză că s-a căsătorit cu omul de afaceri din interes. Când a fost întrebată ce anume a atras-o la politicianul deosebit de bogat, Melania a evitat iniţial răspunsul.

„Mintea sa, mintea sa uimitoare”, a afirmat aceasta.

Faptul că Melania Trump a ajuns în prezent la statutul de soţie a unuia dintre cei mai bogaţi americani, este destul de impresionant. Ea a venit în Statele Unite ale Americii în urmă cu 19 ani, fiind nevoită să îşi părăsească ţara de origine din cauza privaţiunilor comuniste din fosta Iugoslavie.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×