GALERIE FOTO. Sophia Loren, în costum de baie! Imagini RARE

Mirela Apostol  
înHotnews
21/01/2016, 10:48
GALERIE FOTO. Sophia Loren, în costum de baie! Imagini RAREGALERIE FOTO

Mai multe imagini uimitoare cu Sophia Loren (81 de ani) în costum de baie la piscina vilei ei impozantă de lângă Roma fac deliciul fanilor actriţei. Figură emblematică a cinematografiei, artista apare într-o serie de fotografii din tinereţe, alături de soţul ei, regretatul producător italian Carlo Ponti.

Nu este de mirare de ce Sophia Loren a spus că nu va mai putea iubi alt bărbat în afară de soţul ei. Producătorul italian de film, cu care actriţa s-a căsătorit la doar 22 de ani, i-a promis cea mai frumoasă casă din lume şi s-a ţinut de cuvânt. În vara anului 1964, Alfred Eisenstaedt, fotograful publicaţiei LIFE, a vizitat-o pe Sophia la vila ei din Roma, unde locuia cu Ponti, iar imaginile de la acea întâlnire demonstrează că actriţa era tratată ca o adevărată regină. Locuia într-o casă cu 50 de camere, cu piscină uriaşă şi o proprietate întinsă unde avea cultivate, printre altele, flori de o mireasmă îmbătătoare. De altfel, actriţa este surprinsă în timp ce se plimba prin grădinile reşedinţei şi mirosea trandafiri.

Sophia a câştigat de-a lungul carierei sale 50 de premii, inclusiv un Oscar pentru Cea Mai Bună Actriţă. A fost prima femeie nevorbitoare de engleză careia i s-a decernat prestigiosul premiu. Lista distincţiilor e completată, printre altele, de premiile Globurile de Aur, Grammy, BAFTA şi Laurel.

„Showbusinessul este ceea ce fac, nu ceea ce sunt”, spunea, în trecut, actriţa italiană. Întrebată dacă se va mai mărita vreodată, după ce soţul ei a murit când ea avea 72 de ani, actriţa a fost extrem de tranşantă.”Nu, niciodată. Mi-ar fi imposibil să iubesc pe altcineva”, a spus ea.

Sursa: click.ro

Sursa foto Daily Mail / A. Eisenstaedt / Life Picture Collection / GettyImages

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×