GALERIE FOTO. Sharon Stone, probleme cu sutienul la plajă. Cum a fost surprinsă vedeta

Ionuţ Cataramă   
în Monden
15/08/2016, 11:53
GALERIE FOTO. Sharon Stone, probleme cu sutienul la plajă. Cum a fost surprinsă vedeta GALERIE FOTO

Sharon Stone se bucură de o frumoasă vacanţă în Veneţia, alături de o prietenă. Având în vedere temperaturile ridicate din ultima vreme, actriţa şi amica ei au ieşit la plaja.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, Sharon atrage atenţia tuturor pe oriunde merge. Aşa se face, că paparazzii italieni au recunoscut-o imediat şi nu au pierdut-o din faţa aparatului de fotografiat, în speranţa că vor reuşi să o surprindă în nişte ipostaze inedite, ceea ce s-a şi întâmplat.

Aşteptarea lor a fost răsplătită la finalul sesiunii de bronzare, întrucât starului de la Hollywood i-a ieşit, la un moment dat, pe plajă, un sfârc din sutien. Însă, pe aceasta se pare că nu a deranjat-o deloc acest lucru că nici nu s-a obosit să îşi aranjeze la loc sutienul, spre deliciul fotografiilor.

În ciuda faptului că a ajuns la venerabila vârstă de 58 de ani, blonda nu se sfieşte deloc să-şi expună trupul în faţa blitzurile fotografilor aşa cum a făcut şi în „Basic Instinct”, filmul care a făcut-o celebră.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×