GALERIE FOTO. Schimbare radicală! Andreea Berecleanu a slăbit! Cum arată acum

Mirela Apostol   
în Monden
05/07/2016, 00:02
GALERIE FOTO. Schimbare radicală! Andreea Berecleanu a slăbit! Cum arată acum GALERIE FOTO

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute ştiriste din România. La 41 de ani, Andreea arată mai bine decît multe femei cu doar jumătate din vîrsta ei.

Ştirista a renunţat recent la kilogramele în plus, ajungînd să cîntîrească 50 de kilograme, la 1,70 m întălţime.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Andreea mărturiseşte că a slăbit pentru a evita problemele de sănătate, fiind în recuperare din cauza unor complicaţii pe care le are la coloană:

„Am slăbit, însă… Ca să nu fiu bolnavă, am slăbit. Eu fac o recuperare medicală pentru coloana mea. Am nişte hernii de disc. Şi deşi nu aveam foarte multe kilograme în plus, dimpotrivă, la 1,70 metri aveam exact cât trebuia… A trebuit să slăbesc mai mult decât e normal tocmai ca să se comporte coloana aşa cum trebuie şi greutatea să fie cât mai mică.

Am 50 de kilograme la 1,70 metri, ceea ce e puţin, dar atât aveam şi la 18 ani. Însă analizele sunt foarte bune. Cu slăbitul nu îmi periclitez sănătatea, sunt foarte conştientă, am grijă de organismul meu. recuperarea medicală pe care o fac la coloană a coincis şi cu debutul acestei perioade. Practic, am slăbit aceste kilograme, 5-6-7 kilograme în tr-o perioadă de opt luni. Am oase mici şi de aceea slăbitul meu este atât de evident”, a declarat Andreea Berecleanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×