GALERIE FOTO. Scandal sexual la o şcoală din Iaşi! Profesoară descoperită de elevi pe un site pentru adulţi!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/04/2016, 08:33
GALERIE FOTO. Scandal sexual la o şcoală din Iaşi! Profesoară descoperită de elevi pe un site pentru adulţi! GALERIE FOTO

Caz socant intr-o scoală din Iasi. Parintii, profesorii, dar si elevii sunt consternati de ceea ce au descoperit pe o pagina de internet. Intreaga comuna este ingrozita de faptul ca o asemenea persoana le preda copiilor la scoala.

Cea care poza in profesoara perfecta s-a dovedit a fi una dintre femeile care isi vand corpul pe internet pentru cativa lei. Tanara nici nu a fost in stare sa nege cele intamplate si se plimba fara nicio rusine prin fata copiilor ce au vazut-o dezbracata.

Din cauza salariilor scazute sau a neajunsurilor, se pare ca acest cadru didactic a ales o forma mult mai usoara pentru a castiga bani. Profesoara de geografie de la Scoala Gimnaziala Prisacani a fost identificata de unul dintre proprii elevi pe site-urile pentru adulti, in ipostaze deocheate.

Chiar daca la inceput, tanara de doar 27 de ani a incercat sa nege faptul ca timpul liber si-l petrece cu astfel de activitati, a recunoscut ceea ce face si, pentru a iesi cat mai repede din aceasta situatie, si-a depus demisia in fata directorului unitatii. Situatia disperata i-a revoltat pe parintii din comuna Prisacani, care au copii la scoala si care au fost in fata profesoarei de nenumarate ori, nestiind ce secrete murdare ascunde femeia, notează bzi.ro.

Georgiana Dragan, ce locuieste in casa parintilor din Prisacani, a fost acuzata de parinti si elevi ca nu are un comportament adecvat, astfel ca situatia a degenerat din cauza activitatii sale. Faptele au fost relatate chiar de elevii scolii, care au descoperit pe internet imagini destul de deocheate cu profesoara de geografie, care se dezbraca in fata altor persoane pentru bani. Ceea ce au povestit parintilor a ajuns imediat si la urechea autoritatilor locale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×