GALERIE FOTO. Salma Hayek, apariţie provocatoare în public

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/11/2015, 18:28
GALERIE FOTO. Salma Hayek, apariţie provocatoare în public GALERIE FOTO

La cei 49 de ani ai săi, Salma Hayek nu şi-a pierdut feminitatea. Ba mai mult, actriţa apelează la calităţile trupeşti în exces.

Salma Hayek a fost prezentă la gala Evening Standard Theatre Awards, din Londra cu un decolteu adânc ce îi lăsa complet sânii la vedere.

În timp ce unele voci au apreciat curajul Salmei, altele au criticat îndrăzneala actriţei, cu atât mai mult cu cât sânii se pare că au suferit o intervenţie chirurgicală recentă.

Cine e Salma Hayek?

Salma Hayek este o actriţă, regizoare şi producătoare de film mexicană şi americană. Ea şi-a început cariera în Mexic, în telenovela Teresa, jucând apoi în filmul El Callejón de los Milagros, rol pentru care a fost nominalizată la Premiul Ariel. În 1991 Hayek s-a mutat la Hollywood, consacrându-se prin rolurile din Desperado (1995), Dogma (1999) şi Wild Wild West (1999).

Ea este prima actriţă mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă şi a doua actriţă latino-americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro. Nominalarea la Oscar a fost pentru rolul interpretat în filmul Frida, creaţie pentru care a fost nominalizată şi la Globul de Aur şi la Premiul BAFTA.

sursa: libertatea.ro 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×