GALERIE FOTO. Ce-a crescut! Fiica lui Paul Walker e domnişoară SEXY! Cît de bine arată în lenjerie INTIMĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/12/2015, 14:00
GALERIE FOTO. Ce-a crescut! Fiica lui Paul Walker e domnişoară SEXY! Cît de bine arată în lenjerie INTIMĂ! GALERIE FOTO

Dupa moartea tatalui ei, Meadow Walker a ajuns in centrul atentiei, mai ales ca a ramas apropiata starurilor din franciza Fast and Furious, dar si datorita activitatii de pe retelele de socializare, prin intermediul careia incearca sa ramana in legatura cu fanii ei, dar si ai tatalui ei.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Daca pana nu demult fiica starului a stat intr-un con de umbra, dupa moartea starului din „Fast and Furious”, jurnalistii au tot incercat sa afle noutati din viata ei si au inceput sa-i urmareasca conturile de pe retelele de socializare, in speranta ca vor afla informatii noi despre adolescenta.

Recent, Meadow a publicat o poza in care apare imbracata intr-un costum de baie albastru, format din doua piese, care ii evidentiaza trasaturile fizice demne de un model.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, intr-un tragic accident de masina. Paul era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre un prieten. Soferul a pierdut controlul autovehiculului in comunitatea Valencia, din nordul orasului Los Angeles. Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp si a fost imediat cuprinsa de flacari.

Furious 7, cea mai recenta parte a francizei, s-a lansat la inceputul lunii aprilie, in 2015. Paul Walker apucase sa filmeze majoritatea scenelor, dar James Wan si echipa sa s-au straduit sa creeze o poveste care sa nu fie doar inca o aventura spectaculoasa din serie, ci sa aiba o insemnatate pentru toti implicati, plus comunitatea uriasa de fani. Intre timp, a facut incasari record, de aproape 1.5 miliarde de dolari.

sursa: perfecte.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×