GALERIE FOTO. S-a însurat Valerică Găman! Vezi cum arată soţia campionului

în Fotbal intern
15/05/2016, 00:00
GALERIE FOTO. S-a însurat Valerică Găman! Vezi cum arată soţia campionului GALERIE FOTO

Astra Giurgiu este noua campioană a Ligii 1, iar unul dintre elevii lui Şumudică a trecut prin noi emoţii deşi sezonul fotbalistic tocmai s-a încheiat.

Valerică Gaman s-a însurat, sîmbătă, cu prietena sa, Marina, profitînd de minivacanţa primită pînă la începerea pregătirilor pentru Euro 2016. La cununia civilă de la Craiova n-au venit colegii de la Astra, care însă nu vor lipsi de la nuntă.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Am avut emoţii mai mari decît la titlu. E ceva nou, cu care nu m-am mai întîlnit„, a spus Valerică Găman.

De la nuntă, fundaşul de 27 de ani al campioanei va merge direct în cantonamentul echipei naţionale. În adevărata lună de miere va pleca abia dupa competiţia din Franţa: „Deocamdată merg la echipa naţională, trebuie să mă prezint la Mogoşoaia, la pregătiri„.

Felicitări de la Astra Giurgiu

Echipa alături de care Găman a cucerit titlul în Liga 1 a avut un mesaj pentru acest moment fericit.

Căpitanul echipei noastre, cel care a ridicat primul cupa destinată campionilor României, Valerică Găman, are parte de o perioadă „de vis”, la propriu!

După bucuria cîştigării trofeului de campion şi vestea convocării în lotul care va pregăti participarea la Campionatul European din Franţa, Găman are un alt motiv enorm de bucurie – în acest weekend. Valerică îşi uneşte destinele cu Marina, acasă, la Craiova, unde, la marea bucurie îi vor fi alături şi mulţi dintre colegii de la Astra şi Naţională.

Casă de piatră şi multă fericire familiei Valerică şi Marina Găman!”, este mesajul clubului Astra Giurgiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×