GALERIE FOTO. S-a culcat cu unul ditre elevi: ”Am fost drogată!”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
02/09/2016, 12:39
GALERIE FOTO. S-a culcat cu unul ditre elevi: ”Am fost drogată!” GALERIE FOTO

O profesoară de 28 de ani a fost surprinsă în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu unul dintre elevii ei. Totul s-a petrecut în noaptea balului.

Profesoara, care a fost prinsă de un student şi dată în vileag, a fost acuzată că a plecat cu un elev de 17 ani în camera de hotel. Asta după ce a consumat cîteva pahare cu vin.

Isabelle Graham a negat acuzaţiile, deşi judecătorilor li s-a arătat o fotografie în care ea stă în pat, iar adolescentul cu care a făcut sex ar apărea în apropierea uşii. În imagine apare o femeie cu părul blond, despre care Graham a recunoscut că arată ca părul ei, însă a declarat că nu-l cunoaşte pe băiatul din poză.

Totul s-ar fi întîmplat în anul 2014. Balul la care au participat a avut loc la Hotelul Carlton Highland din Edinburgh, Scoţia. De acolo, inculpata ar fi mers împreună cu elevul la un hotel din apropiere, numit Travelodge. Femeia susţine că nu îşi aminteşte nimic din ce s-a întîmplat după ora 22.30, pentru că ar fi băut patru pahare de vin. Între timp, aceasta şi-a dat demisia de la şcoala Whitburn Academy.

Graham susţine că ea este adevărata victimă. Aceasta era îngrijorată că i s-ar fi pus droguri în băutură.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×