GALERIE FOTO. Roxana Vancea sărută cu foc o femeie în plină stradă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/09/2015, 19:43
GALERIE FOTO. Roxana Vancea sărută cu foc o femeie în plină stradă GALERIE FOTO

Am prins-o pe Roxana Vancea sarutand-o pe Madalina in plina strada! Imbracata in niste pantaloni scurti de-i ramanea tot fundul afara, frumoasa a oferit alaturi de iepurasul Playboy un show lesbi demn de filmele pentru adulti!  

 

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE INCENDIARE ÎN CARE ROXANA VANCEA SE SĂRUTĂ PASIONAL CU O FEMEIE! BENDEAC VA TURBA DE FURIE!)

 

Ultima oră! DIVORŢ CUTREMURĂTOR?! SUPERVEDETELE PĂREAU A FORMA FAMILIA PERFECTĂ!

 

Ea e VEDETA din România care a fost FILMATĂ de soţ cînd se iubea cu AMANTUL! Imagini exclusive! GALERIE FOTO incendiară cu ea, GOALĂ! AVEM POZELE!

Frumoasa gorjeanca a iesit cu mai multi prieteni sa se dea cu „motorul” pe strazile din Bucuresti. Nimic iesit din comun, doar ca Vancea si-a pus pe ea cea mai scurta pereche de pantaloni, atat de scurta incat fundul ii iesea lejer pe afara. Nici acest lucru nu ar fi chiar asa iesit din comun din moment ce Roxana umbla mai tot timpul asa pe strada.

Românca şi-a anunţat SINUCIDEREA pe facebook şi apoi a făcut gestul extrem! Dă vina pe părinţii ei! Vezi cum arată tînăra! (GALERIE FOTO) 

 

VEZI AICI CE SE ÎNTÎMPLĂ ÎN ORGANISMUL UNEI FEMEI CÎND PARTENERUL FOLOSEŞTE PREZERVATIVUL!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

O alta nebunie de-a fostei asistenta i-a lasat pe toti cu gura cascata. Vancea a urcat pe motorul ei pe un iepuras Playboy, Madalina Urloiu. Dupa cateva ture de Capitala, cele doua femei s-au oprit si dupa ce si-au dat castile jos au inceput sa se sarute cu foc. Aceasta imagine este demna de orice film pentru adulti. Vancea si Urloiu au pus atat pasiune incat prietenii lor le-au indemnat sa-si ia o camera si sa continue show-ul erotic intr-un loc ferit.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×