GALERIE FOTO. Roxana Nemeş a renunţat la burlăcie! Primele imagini cu noul iubit al vedetei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/10/2015, 18:40
GALERIE FOTO. Roxana Nemeş a renunţat la burlăcie! Primele imagini cu noul iubit al vedetei GALERIE FOTO

Multă vreme presa mondenă a vorbit despre despărţirea din Roxana Nemeş şi impresarul ei, Radu Groza, iar blonda a fost destul de afectată de această întâmplare. De atunci, a mai trecut ceva timp, iar cântăreaţa a trecut la pasul următor.

După relaţia de mai bine de şase ani cu Radu Goza, care s-a sfârşit în urmă cu câteva luni, Rocana Nemeş este din nou fericită. Frumoasa blondă şi-a refăcut viaţă alături de un al bărbat, care îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

„Da, el este iubitul meu. Sunt foarte fericită, suntem bine şi asta este tot ce contează. Vom vedea ce va fi pe viitor”, a declarat Roxana Nemeş, pentru Spynews.ro.

Dacă până acum s-a ferit cât a putut de mult să vorbească despre acest subiect, iată că Roxana Nemeş a dat în sfârşit cărţile pe faţă şi nu mai vrea să ascundă faptul că şi-a găsit fericirea în braţele unul alt bărbat.

Roxana Nemeş este o cântăreaţă româncă. Aceasta a avut o relaţie de şase ani cu imprsarul ei, Radu Groza, însă anul acesta, cei doi s-au despărţit. Bărbatul a acuzat-o de infidelitate şi susţine că artista avea un amant de mai bine de un an.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×