GALERIE FOTO. Roxana Nemeş a renunţat la burlăcie! Primele imagini cu noul iubit al vedetei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/10/2015, 18:40
GALERIE FOTO. Roxana Nemeş a renunţat la burlăcie! Primele imagini cu noul iubit al vedetei GALERIE FOTO

Multă vreme presa mondenă a vorbit despre despărţirea din Roxana Nemeş şi impresarul ei, Radu Groza, iar blonda a fost destul de afectată de această întâmplare. De atunci, a mai trecut ceva timp, iar cântăreaţa a trecut la pasul următor.

După relaţia de mai bine de şase ani cu Radu Goza, care s-a sfârşit în urmă cu câteva luni, Rocana Nemeş este din nou fericită. Frumoasa blondă şi-a refăcut viaţă alături de un al bărbat, care îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

„Da, el este iubitul meu. Sunt foarte fericită, suntem bine şi asta este tot ce contează. Vom vedea ce va fi pe viitor”, a declarat Roxana Nemeş, pentru Spynews.ro.

Dacă până acum s-a ferit cât a putut de mult să vorbească despre acest subiect, iată că Roxana Nemeş a dat în sfârşit cărţile pe faţă şi nu mai vrea să ascundă faptul că şi-a găsit fericirea în braţele unul alt bărbat.

Roxana Nemeş este o cântăreaţă româncă. Aceasta a avut o relaţie de şase ani cu imprsarul ei, Radu Groza, însă anul acesta, cei doi s-au despărţit. Bărbatul a acuzat-o de infidelitate şi susţine că artista avea un amant de mai bine de un an.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×