Românca asta e CEA MAI „PĂCĂTOASĂ” STUDENTĂ din Anglia! Colegele au ameninţat-o! Cum arată Paula, tînăra care atrage privirile profesorilor ca un magnet? GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

Adrian Căpriţă  
înHotnews
28/10/2015, 13:28
Românca asta e CEA MAI „PĂCĂTOASĂ” STUDENTĂ din Anglia! Colegele au ameninţat-o! Cum arată Paula, tînăra care atrage privirile profesorilor ca un magnet? GALERIE FOTO INCENDIARĂ!GALERIE FOTO

O româncă este implicată în scandalul săptămînii în Anglia! Paula Ursu, o studentă de 18 ani de la Universitatea de Drept din Londra, este hărţuită de celelalte colege, din cauza faptului că arată prea bine!

Românca este terorizată de comentariile colegelor, care o critică pentru modul în care vine la cursuri. Paula a făcut un apel către acestea şi le-a rugat să nu se mai poarte prosteşte doar pentru că se îmbracă bine şi atrăgător.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI INCENDIARE CU STUDENTA ROM NCĂ

 

Paula Ursu a declarat în ziarul The Tab că se simte hărţuită: „Oamenii îşi spun că nu mă îmbrac potrivit pentru Universitate şi primesc priviri ciudate de la colege. Iniţial, încercam să mă justific, dar cred că nu e problema nimănui cum mă îmbrac eu”

Românca se apără şi spune că se îmbracă mai atrăgător pentru că o ajută să aibă mai multă încredere în ea!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×