Românca asta e CEA MAI „PĂCĂTOASĂ” STUDENTĂ din Anglia! Colegele au ameninţat-o! Cum arată Paula, tînăra care atrage privirile profesorilor ca un magnet? GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

Adrian Căpriţă   
în Hotnews
28/10/2015, 13:28
Românca asta e CEA MAI „PĂCĂTOASĂ” STUDENTĂ din Anglia! Colegele au ameninţat-o! Cum arată Paula, tînăra care atrage privirile profesorilor ca un magnet? GALERIE FOTO INCENDIARĂ! GALERIE FOTO

O româncă este implicată în scandalul săptămînii în Anglia! Paula Ursu, o studentă de 18 ani de la Universitatea de Drept din Londra, este hărţuită de celelalte colege, din cauza faptului că arată prea bine!

Românca este terorizată de comentariile colegelor, care o critică pentru modul în care vine la cursuri. Paula a făcut un apel către acestea şi le-a rugat să nu se mai poarte prosteşte doar pentru că se îmbracă bine şi atrăgător.

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI INCENDIARE CU STUDENTA ROM NCĂ

 

Paula Ursu a declarat în ziarul The Tab că se simte hărţuită: „Oamenii îşi spun că nu mă îmbrac potrivit pentru Universitate şi primesc priviri ciudate de la colege. Iniţial, încercam să mă justific, dar cred că nu e problema nimănui cum mă îmbrac eu”

Românca se apără şi spune că se îmbracă mai atrăgător pentru că o ajută să aibă mai multă încredere în ea!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×