Galerie FOTO. Prodanca, invitat VIP la lansarea toamnei din Las Vegas! Cozi URIAŞE pentru colecţia Balmain!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
06/11/2015, 00:00
Galerie FOTO. Prodanca, invitat VIP la lansarea toamnei din Las Vegas! Cozi URIAŞE pentru colecţia Balmain! GALERIE FOTO

H&M şi-a lansat azi o nouă colecţie de îmbrăcăminte creată în colaborare cu renunmita casă de modă Balmain din Paris, iar peste tot în lume se crează isterie la fiecare lansare a unei noi colecţii semnată de o casă de modă.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI DE LA LANSARE CU ANAMARIA PRODAN

Aşa s-a întîmplat şi de data aceasta. Vedete din toate ţările au fost prezente azi la lansarea colecţiei Balmain, iar Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu s-a lăsat mai prejos. Sexy impresara se află în Las Vegas în vacanţă şi a fost invitată VIP să vadă noua colecţie a celor de la H&M.

Lansarea a avut loc la Caesars Palace Las Vegas Hotel & Casino, iar Anamaria Prodan nu a fost nevoită să stea la cozile de zeci de metri, unde peste 1000 de persoane stau la coada de dimineata, ora locala, pentru a putea intra în posesia unor articole vestimentare.

În România, noua colecţie H&M semnata de Balmain Paris s-a lansat tot azi, 5 noiembrie, de la ora 11:00. Românii nu au ţinut cont de preţurile care ajung la cîteva sute de euro şi s-au înghesuit pentru a putea cumpăra măcar un produs din noua colecţie.

Clienţii nu au avut decît 10 minute la dispoziţie pentru cumpărături şi nu au putut achiziţiona decît un singur produs din fiecare categorie. În plus, stocul disponibil pe magazinul online a fost epuizat în cîteva minute.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×