GALERIE FOTO. Problemele pentru Nicoleta Luciu abia acum încep! „Există posibilitatea să îmi extirpeze sînii!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
09/12/2015, 09:48
GALERIE FOTO. Problemele pentru Nicoleta Luciu abia acum încep! „Există posibilitatea să îmi extirpeze sînii! GALERIE FOTO

Nicoleta Luciu si-a scos implanturile cu silicon si si-a pus unele mai mici. Problemele pentru ea nu s-au terminat aici pentru ca a primit niste vesti proaste imediat dupa operatie.

Acesta i-a spus ca s-au descoperit niste formatiuni care nu stie daca sunt noduli sau tumori. In cazul in care se demonstreaza ca sunt tumori, Nicoleta Luciu ar putea sa ramana fara sani.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI 

„Totul a inceput acum sase luni cand au inceput problemele cu spatele. Nu mai reuseam sa fac sport, ma ingraseasem ceva. Eu, ca sa ma ridic, sa incep ziua, trebuia sa ma rostogolesc sa ma dau jos din pat si sa stau intinsa pe podea sa imi revin. Initial nu am dat mare importanta acestor probleme, dar ulterior a fost necesar sa fac asta. Trist este ca mi s-au gasit niste noduli si nu stiu care e treba cu ei.

A ramas ca medicii sa analizeze si sa imi ofere un raspuns. Astept rezultatul biopsiei sa aflu daca sunt tumori sau doar noduli. Sper sa nu fie vorba de probleme mai mari. Acum ma bucur ca inca mai am sani. Eu vreau sa trag un semnal de alarma si vreau ca fetele sa stie cam la ce riscuri se supun. Implanturile mele s-au intors in interior. Asta nu se vedea, dar am aflat dupa ce m-am operat. Importanta e sanatatea ca sa am grija ce cei mici. Pot sta fara sani, dar nu si fara copiii mei.”, a povestit cu lacrimi in ochi Nicoleta Luciu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×