GALERIE FOTO. Paula Seling a luat proporţii! Vezi cum arată acum

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/12/2015, 14:58
GALERIE FOTO. Paula Seling a luat proporţii! Vezi cum arată acum GALERIE FOTO

Paula Seling nu mai are silueta de acum cateva luni, luand cateva kilograme bune in greutate. Cantareata poarta tinute mai largi care sa-i mascheze formele mai plinute.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Pana nu demult, Paula Seling isi uimea admiratorii cu silueta ei de invidiat pe care o punea in evidenta cu tinute mulate, transparente, iar in vara a avut chiar curajul sa se pozeze in costum de baie. Mai toata lumea se intreba cum reuseste sa se mentina sexy la cei 36 de ani.

Ei bine, clar, asta se poate face numai cu sacrificii. Artista a avut mai mereu o alimentatie sanatoasa si a facut si miscare, acesta fiind probabil secretul trupului sexy.

Cel mai probabil, in ultima perioada, a uitat de diete si sport, iar kilogramele au inceput sa se vada.

Recent, Paula Seling si-a facut aparitia pe scena intr-un club din Capitala, unde a sustinut un concert, iar fanii au ramas uimiti cand au vazut ca nu mai e la fel de sexy cum o stiau.

Artista avea o bluza destul de larga si o fusta bufanta pana la genunchi, astfel incat sa nu se vada bratele si picioarele “pufoase”.

Chipul nu a avut cum sa si-l acopere insa! Acum Paula e mai rotunda la fata, iar cand zambeste i se formeaza adevarate faculte. Pe langa asta, se pare ca are si un inceput de gusa.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×