GALERIE FOTO. Paris, fata lui Michael Jackson, transformare complet neaşteptată

Ionuţ Cataramă   
în Monden
02/06/2016, 15:34
GALERIE FOTO. Paris, fata lui Michael Jackson, transformare complet neaşteptată GALERIE FOTO

Paris este, dintre copiii regretatului Michael Jackson, cea care a suferit cele mai mari transformari pe parcursul maturizarii sale. Si nu pare sa se opreasca, deocamdata.

Fetita dulce si inocenta s-a schimbat treptat intr-o tanara frumoasa si rebela, iar fotografii sunt cu ochii pe ea la fiecare aparitie in public,Paris Jackson fiind una dintre vedetele de la Hollywood care se afla in lumina reflectoarelor inca de la o varsta frageda.

Ultimele sale aparitii o transforma din ce in ce mai mult intr-un personaj controversat, totul incepand cu schimbarea de look semnificativa, in momentul in care tanara in varsta de 17 ani atunci, a ales sa se tunda scurt si sa devina blonda.

Treptat, Paris si-a completat noul look cu tinute excentrice din care nu lipsesc perechile de jeansi mai mult rupti si tricourile cu mesaje sau formatii muzicale.

Urmatorul pas a fost vopsirea parului in albastru si faptul ca si-a facut mai multe tatuaje, unele chiar in memoria tatalui ei celebru, scrie  perfecte.ro.

Ultimele imagni cu Paris o arata insa si mai schimbata de atat, tanara in varsta de 18 ani avand o coafura cu totul iesita din comun. Desigur ca nici combinatiile vestimentare colorate si accesorile rock au facut parte din aparitia sa alaturi de o prietena cel putin la fel de excentrica.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×