GALERIE FOTO. Oare Bianca Drăguşanu chiar a născut sau a apelat la o MAMĂ SUROGAT?!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
29/10/2016, 00:01
GALERIE FOTO. Oare Bianca Drăguşanu chiar a născut sau a apelat la o MAMĂ SUROGAT?! GALERIE FOTO

Bianca a adus-o pe lume pe Sofia Natalya, însă tot mai mulţi oameni sînt de părere că blonda a apelat la o mamă surogat, sau chiar ar fi înfiat copilul.

Condiţia fizică de invidiat a vedetei hrănesc toate aceste suspiciuni. În toate lunile de sarcină, Bianca avea o condiţie fizică incredibilă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pentru a pune capăt acestor bănuieli, Bianca a arătat în direct, la TV, o imagine cu operaţia de cezariană: „Trebuie să clarificăm treaba asta. Mi se pare imposibil, cum poţi să crezi aşa ceva.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

Chiar acum îmi povestea cineva că s-a întâlnit cu o persoană şi a rugat-o să îi zică că eu am înfiat un copil sau că am avut o mamă surogat. Eu nu vreau să crească fetiţa şi să mă întrebe dacă nu sunt mama ei. Uite aici, am operaţia, încă fac înjecţii”, a spus ea.

Imaginile realizate azi-noapte, la un eveniment monden, nu fac decît să pună gaz pe foc. Bianca nu prezintă nici o urmă că ar fi fost vreodată gravidă, au spus unii dintre invitaţii de la acest eveniment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×