GALERIE FOTO. O vedetă TV de la noi s-a logodit chiar de Crăciun: „Sunt foarte îndrăgostită”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/12/2015, 13:54
GALERIE FOTO. O vedetă TV de la noi s-a logodit chiar de Crăciun: „Sunt foarte îndrăgostită” GALERIE FOTO

Cei doi „porumbei” se completeaza si au foarte multe lucruri in comun, inclusiv pasiunea pentru fotografie. Indragostitilor le place sa se pozeze in ipostaze neconventionale, acestia fiind protagonistii unor sedinte foto incendiare.

Iar cum relatia dintre Ana-Maria si iubitul sau este cat se poate de serioasa, am intrebat-o, recent, daca are deja ganduri de casatorie. Sincera, protagonista noastra ne-a raspuns ca isi doreste de mica sa fie mireasa si stie deja cum va arata rochia pe care o va purta in fata altarului.

“Sunt implicata intr-o relatie serioasa si, ca orice femeie, imi doresc sa imbrac rochia de mireasa. Stiu exact ce tip de vesmant alb vreau, dar toate la timpul lor. Am foarte multe in comun cu iubitul meu, chiar si pasiunea pentru fotografie”, declara Ana in urma cu cateva luni.

Ei bine, se pare ca nu va mai trece mult timp pana cand frumoasa colega de platou a lui Bursucu’ va imbraca rochia de mireasa.

Iubitul vedetei Kanal D i-a oferit acesteia un Craciun cu totul si cu totul special, pe care nu il va uita niciodata. Tanara a gasit o sumedenie de cadouri sub brad, dar surpriza care a lasat-o fara cuvinte a fost inelul alb cu diamant pe care partenerul de viata i l-a pus, tandru, pe deget in timp ce i-a spus ca vrea sa imbatraneasca alaturi de ea.

“Sunt foarte fericita, indragostita, implinita, iar inelul pe care il port este superb si plin de semnificatie”, a declarat Ana-Maria pentru WOWbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×