TRAGEDIE CUTREMURĂTOARE! Accident terifiant! VEDETA TV A MURIT PE LOC! GALERIE FOTO!

Gabriel Esanu   
în Galerie foto
07/12/2015, 00:00
TRAGEDIE CUTREMURĂTOARE! Accident terifiant! VEDETA TV A MURIT PE LOC! GALERIE FOTO! GALERIE FOTO

VEDETA TV A MURIT. TRAGEDIE CUTREMURĂTOARE! Vedeta TV a murit într-un grav accident rutier! Avea doar 35 de ani! Soţia lui, o actriţă pe care o îndrăgeşti de la televizor, este în stare de şoc! „Adio îngerul meu!” Cei doi aveau doi copii.

VEDETA TV A MURIT. Chris Carney, cunoscut pentru rolul său de prezentator al unui reality-show al postului MTV, a murit după un cumplit accident de maşină.

VEDETA TV A MURIT. Carney, 35 de ani, şi şoferul său, Ezekiel Blanton, 37 de ani, au murit pe loc după ce maşina condusă de cel din urmă a derapat pe o autostradă din Arkansas şi a lovit un copac.

VEDETA TV A MURIT. „Chris a fost persoana cea mai frumoasă, din toate punctele de vedere, pe care am avut binecuvîntarea de a o cunoaşte. A fost cel mai bun tată pe care copiii mei l-ar fi putut avea, un soţ iubitor şi sensibil, un frate minunat şi un fiu de nădejde. Vă mulţumesc celor care vă rugaţi pentru familia noastră”, a fost mesajul postat de Tiffany Thornton, soţia lui Chris Carney.

VEDETA TV A MURIT. Tiffany, o actriţă foarte cunoscută la Hollywood, în special pentru rolul din serialul originar Disney, „Sonny şi Steluţa ei norocoasă”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×